www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SnapUp logoEGO Exhibit - kiállítási stand

 

Az EGO forradalmian új fogalom a display-ek és kiállítási standok világában.

Más állványokhoz és pop-up (sajtófal) rendszerekhez képest az Ego merőben újszerűen értelmezi a grafikai panelrendszer fogalmát, jóval nagyobb teret biztosít a kreativitásnak és kellő érzékenységgel igazodik a megrendelők egyéni igényeihez.

kiállítási stand

A szerkezet gyakorlatilag láthatatlan, a nyomtatott grafika semmit nem veszít hatásából - a vizuális kommunikáció tökéletesen érvényesül. A termék azért is újszerű, mert az igen finoman megmunkált, mégis roppant egyszerű építőszerkezet mindössze három alkotóelemből áll. Az EGO gyakorlatilag bármilyen méretben és konfigurációban összeszerelhető, használható kiállítási standon vagy recepciós pultnál. A szerkezet stabilitását az íves formák és háromszöges tornyok, illetve a nagyobb súlyú kiegészítő elemek (LCD monitorok, vitrinek és polcok) biztosítják.

red junction

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérjen ajánlatot az EGO kiállítási rendszerekről, vagy bérlési lehetőségéről!

Az EGO termékek szerszám nélkül összeszerelhetőek. Különleges tárolást nem igényelnek, mert egy-két dekorálható gurulós konténerben elférnek.

Az Ego a legújabb generációs kiállítási rendszer. Az EGO rendszer teljesen kompatibilis a SnapUp-Popup sajtófallal.

kiállítási stand

Egy adott EGO standot bármikor ki lehet bővíteni, át lehet alakítani.

Az EGO termékcsalád kiállítási stand építésben számtalan lehetőséget kínál, csak az Ön fantáziája szabhat határt!

EGO háttérfalak kiállításokra

Az EGO kiállítási szerkezet egyre nagyobb népszerűségnek örvend a reklámozási lehetőségek között. Ez nem is csoda, hiszen egy EGO háttérfal vagy oszlop nagyobb felületet és új, kreatív ötleteket biztosít a cég arculati elemeinek bemutatására. Az EGO falak bővíthetőek, variálhatóak, átalakíthatóak, könnyen összeszerelhetőek és látványos megjelenést kölcsönöznek a kiállított pultnak, standnak.

Az EGO háttérfalak és oszloprendszerek úgy vannak kialakítva, hogy a szerkezeti elemek gyakorlatilag nem látszanak, a ráhelyezett reklámanyag, plakát teljesen eltakarja a közönség elől. Így a látogatók, érdeklődők csak az arculati elemekre koncentrálnak, és arra, hogy milyen kreatív megoldásokkal él az adott cég. Egy EGO falra felszerelhet polcokat, prospektustartókat, vagy akár LCD monitorokat is, az ötleteknek csak a kreativitás szab határt.

Ha Ön is szeretne egy látványos, esztétikus reklámozási lehetőséget, válassza az EGO háttérfalat, oszloprendszert kiállított standjához!

EGO falak tervezéséért és kivitelezéséért forduljon cégünkhöz!

Vizuális kommunikáció kiállítási standokkal

kiállítási stand

Használjon EGO kiállítási standot, ha elsődlegesen a vizuális kommunikációnak szeretne teret adni! A mi rendszerünk nem fogja ebben korlátozni.

Az ideiglenes kitelepüléseken egy cégnek oda kell tennie magát, mert nagy a verseny. Csak korlátozott idő áll a rendelkezésére ahhoz, hogy új érdeklődőket szerezzen, minél szélesebb körben megismertesse a termékét, erősítse a márkahűséget stb. Ajánlott tehát ráerősíteni a figyelemfelhívásra, amit a kiállítási pultokkal, displayekkel lehet elérni.

Az EGO mérete variálhatósága és kialakítása teljes mértékben tudja támogatni a láthatóságra, figyelemfelkeltésre vonatkozó törekvéseket. A cég szlogenje, logója, a kitelepüléshez készült grafika fantasztikus minőségben tud érvényesülni a kiállítási rendszer teljes felületén.

Az EGO kiállítási rendszerét mindenki aszerint szerelheti össze és állíthatja a céljai szolgálatába, hogy hol és mit szeretne elérni vele. Az innovatív termékről kérjen minél előbb további tájékoztatást a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken!

Sajtófal készítés a kor követelményei szerint

sajtófal készítés

Szeretne modern, könnyen kezelhető sajtófalat találni? Keressen bennünket, korszerű megoldásainkkal könnyedén igényes környezetet teremthet!

A régi sajtófalak jelentős része rengeteg bosszúságot tud okozni a tulajdonosaik számára. Már az összeszerelésük rengeteg időt és energiát felemészthet, ami óriási hátrány. A helyszíneken gyakran nem igazán van arra lehetőség, hogy az emberek megtalálják a különböző elemeket, és összeillesszék azokat.

Sajtófal készítés napjaink elvárásai szerint

Nem célszerű kompromisszumot kötni a több éves, bonyodalmakat okozó megoldásokkal, mert maguktól nem fognak megjavulni. Érdemes inkább bennünket felkeresni az új sajtófal készítéséhez. Az általunk kínált megoldás sokkal kényelmesebb, egyszerűbb, és még a kinézetére sem lehet panasz.

nyomtatott grafika tökéletes formában tud megjelenni, a szerkezet rendkívül stabil, amit könnyedén, gyorsan össze lehet szerelni.

Felkeltettük az érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot mihamarabb az új sajtófalra!

Nagy méretű sajtófal bérlés, a költséghatékony opció!

Nagy méretű sajtófal bérlés

Nagy méretű sajtófal bérlés, a költséghatékony, praktikus opció. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, számoljon velünk a tájékoztatók előtt!

Különböző sajtótájékoztatók, nyilvános események alkalmával szükség lehet sajtófalra is. Egy igényes, látványos megoldás kivitelezése komoly összegekbe kerülhet, a nagyobb kiadásokat pedig egyesek inkább elkerülnék. Amiatt is választanának költséghatékonyabb megoldást, mert úgy érzik, hogy a kész sajtófal nem lenne maximálisan kihasználva, így felesleges lenne emiatt nagyobb összegekkel számolni. Amennyiben Ön is szeretné csökkenteni a kiadásokat, ajánljuk figyelmébe a nagy méretű sajtófal bérlést!

nagy méretű sajtófal bérlése igazán kedvező alternatívát kínál a szervezőknek, amivel még mérsékelni is lehet a költségeket. A szolgáltatás jóval kevesebbe kerül, mint maga a kiegészítő legyártása, jelentős összegeket lehet megtakarítani, és nem érezheti úgy, hogy feleslegesen költekezett volna.

Hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, így a további tájékoztatók, nyilvános események előtt is állunk rendelkezésre. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Innovatív reklámeszköz: az EGO sajtófal

Innovatív reklámeszköz: az EGO sajtófal

A különféle reklámeszközök segítségével ma már bárki egyedi megjelenést, feltűnő és különleges arculatot alkothat magának; olyat, amivel igazán hatékonyan tudja maga mögé utasítani akár az összes versenytársát, és a közönség figyelmét is felkeltheti. Ilyen innovatív reklámeszköz az EGO sajtófal is.

Az EGO sajtófal nem csupán méretével és kinézetével ad okot a csodálatra, de korszerű szerkezetével is. Ez a sajtófal szinte láthatatlan állványon nyugszik, amit egyszerűen, nehézségek nélkül lehet összeszerelni ott, ahol éppen fel szeretnénk állítani. A sajtófal vázát három alkatrészből tudjuk stabilan összeszerelni, mindenfajta szerszám nélkül, puszta kézzel. A szerkezet minden hozzávalója elfér egy gördíthető tárolóban, így bárhová magunkkal vihetjük, az aktuális esemény helyszínétől függően.

Az EGO sajtófal tetszés szerint kiegészíthető többféle reklámeszközzel, például pulttal, vagy oszloppal. A komplett rendszer jó szolgálatot tehet kiállításokon, sajtóeseményeken, rendezvényeken is.

Óriás sajtófal, egy jól variálható kiállítási display

óriás sajtófal

Az óriás sajtófal könnyen kezelhető kiállítási kellék. Az egyik erénye a variálhatóság, amit minden helyszínen ki lehet használni.

A kiállítások, bemutatók fontos kelléke a reklámozási célokat szolgáló display. Több változat elérhető a displayekből, ilyen az impozáns megjelenésű óriás sajtófal.

Az óriás sajtófal egyik pozitívuma a felhasználóbarát kialakítás. Ezt azért kell szem előtt tartani, mert a kellék felhasználása és a környezet is indokolttá teszi, hogy sokoldalú legyen a display felhasználhatósága.

Az órás sajtófal csupán pár elemből áll, amiket bármilyen szerszám használat nélkül lehet összeállítani. Az elemeket úgy tervezték, hogy a sajtófalat több változatban is össze lehet állítani. Ez lehetővé teszi, hogy a változó helyszínekhez tudják igazítani a felállított óriás sajtófalat.

A sajtófal egy olyan display, amit nem hiányozhat az ön felszereléséből sem, amit a kitelepülésekre összeállított. Amennyiben érdekli a megvásárolható termékünk, érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén!


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérjen ajánlatot az EGO kiállítási rendszerekről, vagy bérlési lehetőségéről!Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérjen ajánlatot az EGO kiállítási rendszerekről, vagy bérlési lehetőségéről!

 

 

EGO kiállítási rendszerek alkatrészei:

Vörös gömb

Egyenes rúdak

Mágnesrúd tartó


Polc
Szürke gömb talppal

Íves rúdak

Műanyag akasztó táblához


LCD panel tartó

 

EGO tornyok különböző formái (230 cm, 340 cm, 450 cm, 560 cm magasságban):

EGO tower EGO T1 torony EGO T2 torony EGO T4 torony
EGO T5 torony EGO T7 torony EGO T8 torony
EGO T12 torony EGO T13 torony EGO T14 torony EGO T15 torony EGO T16 torony

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

EGO tornyok és háttérfalak kombinációi (230 cm, 340 cm magasságban):

kiállítási stand

EGO W1 kombináció EGO W12 kombináció EGO D14 kombináció
EGO D55 kombináció EGO D109 kombináció EGO D110 kombináció
EGO D128 kombináció EGO D189 kombináció EGO D192 kombináció

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

EGO pultok és függeszthető elemek

EGO pultok EGO pultok
EGO R1 pult EGO R2 pult EGO R3 pult
EGO R14 pult EGO R18 pult EGO függeszthető elemek pult

 

További képek az Ego kiállítási standokról

További információ és lehetőség: http://www.markbricdisplay.com/EGO

Kérjen ajánlatot az EGO kiállítási rendszerekről, vagy bérlési lehetőségéről!

 

ISOframe SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 32., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél