www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SnapUp logo - kiállítási standok

 

Határtalan lehetőségek! A világon elsőként kínál a MarkBric flexibilis kiállítási standokat. A grafikai panelek változtatása nélkül variálható a szerkezet, ezért nincs olyan kiállítási stand, ahová ne lehetne felállítani.

Három termékcsalád képviseli ezt a merőben új kiállítási rendszert:


ISOframe

A jövő reklámfelülete!

Hallott már az ISOframe kiállítási standról? Szeretné olyan eszközzel reklámozni termékeit, ami szinte bárhol elfér és látványos?

Nézze meg kínálatunkat!

A mai világban kulcsfontosságú a megfelelően kiválasztott reklámfelület. Így tud cégének újabb ügyfeleket szerezni nagyobb erőfeszítés nélkül. Egy jól irányzott reklámmal tetemes profitnövekedést is elérhet. Egy jó reklám eladja önmagát.

Ha Önnek nem fontos az, hogy mennyi a bevétele, akkor ne olvasson tovább!

ISOframe termékeink:

  • ISOframe Counters: új termékünk, félköríves, stabil darab

  • ISOframe Wave: tetszés szerinti formára alakítható, klaviatúra tartóval

  • ISOframe Exhibit: 5 méter magas hátfallal, LCD tartóval

  • ISOframe Compact: 3 különböző magasságban rendelhető

  • ISOframe Counter: egyszerű, könnyen kezelhető

Amit kínálunk most Önnek, az innováció a reklámfelületek terén. Nem csak könnyen kezelhető, de kiváló alakíthatósága révén jobb elhelyezhetőséget biztosít használójának.

Ha lendítene üzleti sikerein, tegye meg velünk és rendeljen egy ISOframe standot!ISOframe Compact - Exkluzív kiállítási stand

Reklámozza termékét a professzionális külsővel rendelkező ISOframe Compact kiállítási standdal. Letisztult formáit három különböző típusú záróelemmel álmodták meg, három különböző magassággal. Így saját ízlése szerint alakíthatja az ISOframe Compact kiállítási standját. A hagyományos popup sajtófalhoz képest keskenyebb, kecsesebb látványt nyújtó ISOframe Compact szélességét tetszés szerint variálhatja, bővítheti. A megfelelő grafikával akár kiállításról kiállításra megváltoztathatja reklámfelületét. Prospektustartót, TV-t, Ipadet, és pultot is helyezhet ISOframe Compact kiállítási standjára. Mindezt szerszám és szakember nélkül is könnyedén megteheti. Elpakolás után pedig kis helyen is raktározhatja standját.


ISOframe Compact - Exkluzív kiállítási stand


Kiállítási stand bérlés: ismerje meg az újdonságunkat!

Kiállítási stand bérlés Kiállítási stand bérlést tervez a következő kitelepülésre? A MarkBric flexibilis kiállítási standokat ajánljuk Önnek!

Az olyan rendezvényeken, ahol a figyelemfelkeltő megjelenés az elsődleges eszköz a sikerhez, mindenképpen szükség van egy sokoldalú kiállítási standra. A kiállítás standokból létezik több fajta is, ezért nem mindig egyszerű megtalálni a megfelelőt. Ha még nem próbálta ki a MarkBric flexibilis kiállítási standokat, akkor nem tudja, hogy eddig mit hagyott ki! Egy olyan innovációról beszélünk, ami alapjaiban változtatja meg a kiállítási stand bérlés világát!

A kiállítási stand bérléshez olyan terméket ajánlunk, ami minden eddiginél egyszerűbben kezelhető és igazán határtalan lehetőségeket kínál a kiállítások világában tevékenykedőknek. Ezt a standot nem tudja akárhol beszerezni, ezért érdemes sietni és lefixálni a még szabad időpontokat a kiállítási stand bérlésre! A MarcBric bárhová felállítható, köszönhetően a flexibilis szerkezetnek, ami anélkül változtatható, hogy a grafikai panelekhez hozzá kellene nyúlni. A bérelhető standok három termékcsaládja is ezzel a rendszerrel készült! Hívjon minket!Bővíthető sajtófal különböző eseményekre

bővíthető sajtófalbővíthető sajtófal az Isoframe kiállítási rendszer sokoldalúságát dicséri! Ön dönti el, hogyan nézzen ki a sajtófal az aktuális helyszínen!

Az Isoframe több termékkel is a segítségére van azoknak a vállalkozóknak, akik tudják, mennyire fontos a figyelem középpontjában lenni. Egy olyan eseményen, ahol a láthatóság a siker egyik eszköze, az Isoframe termékekkel garantáltan eredményes megjelenést könyvelhet majd el!

bővíthető sajtófal különböző magasságban rendelhető meg, flexibilis, könnyen összerakható szerkezetének köszönhetően nem veszi el az időt a felépítése és a szétszerelése a napirendből. Az elemeket több formában lehet összeilleszteni, így az aktuális igényekhez igazítva állíthatja fel a bővíthető sajtófalat, annak minden tartozékával együtt.

Az Isoframe bővíthető sajtófal hosszú távon jól kihasználható, praktikus és innovatív kiállítás elem egyszerre. Ismerje meg, használja és fordítsa a saját előnyére a tulajdonságait! Érdeklődjön termékeinkről az egyik, megadott elérhetőségünkön!Bővíthető sajtófal - jelenjen meg a kiállításon látványos módon!

bővíthető sajtófal A bővíthető sajtófal remek választás, ha személyre szabott, látványos sajtófallal szeretne megjelenni a kiállításon, ami igazán figyelemfelkeltő. 

Az elmúlt évben sajnos számtalan kiállítás maradt el, ám szerencsére most már nincs akadálya a pótlásuknak. A legtöbb esemény azonban rengeteg látogatót vonz, ezért a kiállítóknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy felhívják magukra a figyelmet. A bővíthető sajtófal pontosan ezt a cél szolgálja! 

bővíthető sajtófal teljes mértékben személyre szabható, így rendkívül látványos stand hozható létre a használatával. A termék tetszés szerinti formára alakítható, így létrehozhatunk akár íves, vagy különlegesen hosszú sajtófalat is, ami mellett garantáltan nem megy el egyetlen látogató sem anélkül, hogy ránézne. 

Szeretné, ha az Ön cége standja lenne a leglátványosabb a kiállításon? Forduljon hozzánk bővíthető sajtófalért! Keresse bizalommal munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, szívesen állnak rendelkezésére, és válaszolnak minden kérdésére. Helyezze új megvilágításba termékét Light Box segítségével!

ISOframe Compact - Exkluzív kiállítási standTűnjön ki a konkurenciák közül a világító LED fal segítségével! A világító Light Box fal már távolról is magához vonzza a tekinteteket. A világító Light Boxnál a LED lámpák előnye nem csak a fénnyel járó kiemelés, hanem a világító fal plakátja is jobban életre kell. A színek intenzívebben pompáznak, a képnek nagyobb mélysége lesz! A LED fal a speciális ISOframe rendszernek köszönhetően egyszerűen összeszerelhető. Könnyedén variálhatóak a világító fal elemei, akár kiállításról kiállításra.

A Light Box különböző méretekben kapható: 100x150 cm-től akár 250x250cm-ig. A világító LED falak egymás mellé sorolhatóak, így akármilyen hosszúra bővíthet a reklámfelületét. Ezen kívül kiegészítheti Light Box falát egyéb reklámfelületekkel! A lámpákkal megvilágított RollUp, PopUp, és a LED fényekkel ellátott pulttal még gazdagabbá válhat a kiállítási standja!A sajtófalak, illetve a bővíthető sajtófalak előnyeiről

sajtófalak A cégek számára fontos, hogy minél több ügyfél, vásárló, beszállító és üzleti partner ismerje meg a termékeiket, vagy a szolgáltatásaikat, ezért különböző megoldásokat alkalmaznak a fontos információk terjesztésére, közlésére. Erre a célra szolgálnak a reklámok, a weblapok, a prospektusok, a plakátok és nem utolsó sorban a sajtófalak is. Az utóbbiak nemcsak az érdeklődők tájékoztatására szolgálnak, hanem egy rendezvényen is elengedhetetlenek.

A sajtófalak rendkívül dekoratívak és látványosak, így elérik, hogy egy konferencián, kiállításon, vagy sajtótájékoztatón mindenki a vállalkozás előadójára figyeljen. Könnyedén, szinte percek alatt összeszerelhetőek, így tulajdonképpen bármilyen körülmények között kiváló megjelenést lehet biztosítani egy cégnek.

Manapság a sajtófalakból már különböző típusok állnak rendelkezésre. Többnyire a bővíthető sajtófalakat részesítik előnyben az ügyfelek, köszönhetően annak, hogy a bővíthető ISOframe sajtófalak méretét az adott térnek megfelelően lehet növelni, illetve csökkenteni.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a bővíthető, vagy a hagyományos sajtófalak előnyeit, szerezze be kínálatunkból! Lehetőség van a sajtófalak bérlésére is, így, ha csak ideiglenesen van szüksége erre a megoldásra, ajánljuk figyelmébe ezt az opciót. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Egyedi kiállítási stand – Miért is jó?

Amikor kiállításra megyünk, hogy reklámozzuk a cégünket, termékünket, szolgáltatásunkat, az a lényeg, hogy a kiállítási stand feltűnő, különleges, és figyelemfelkeltő legyen, hogy amikor az ember ránéz, felkeltse az érdeklődését, amikor elmegy mellette, arra késztesse, hogy megálljon, és megnézze.

Egy ilyen pult lényege a könnyű összeszerelhetőség, a sok férőhely és a feltűnő, élénk színek. Ha esetleg van a vállalkozása arculatának egy jellegzetes színe, érdemes olyan színű falat választani, és annak megfelelően kialakítani. A lényeg, hogy Ön olyan kiállítási standot válasszon, majd úgy rendezze be, hogy első ránézésre tükrözze vállalkozása arculatát.

Termékeink sokféle színben, méretben kaphatóak, így Ön biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő modellt. Talál akár 5 méteres hátfallal ellátott darabot is, és mindezek ellenére könnyen kezelhetőek, speciális eszköz nélkül is összeszerelhetőek termékeink.

Ha Önnek fontos vállalkozása sikere, a jó reklám, és hogy minél többen látogassanak majd el egy-egy kiállításon standjához, akkor ez a legjobb választás, mi pedig garantáljuk, hogy minden tekintet magára fog szegeződni, így növelve vevőkörét!

mobil stand

 

Ahol a kreativitás szárnyra kap

A cégek számára a szakmai kiállítások nyújtják az egyik legkiválóbb lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjenek a leendő ügyfeleikkel, partnereikkel. A kiállításokon pedig számtalan potenciális vevővel számolhatunk, akiknek lehetősége van személyesen is megismerkedni az újdonságokkal.

Az elsődleges benyomást a kiállítási stand szolgáltatja, ezért is létfontosságú, hogy ezen a ponton ne hibázzunk, hiszen ami nem vonzza a figyelmet, oda nem mennek az emberek.

A siker attól függ, mennyi energiát szánunk arra, hogy kellően kreatív dizájn jellemezze a standot. A kiállítási standnak feltűnőnek kell lennie, hogy kitűnjön a tömegből, továbbá magán kell hordoznia mindazt, ami az adott cég arculatára jellemző. Ha ez megvan, akkor a siker garantált, hiszen a résztvevők szívesen oda fognak jönni, hogy tájékozódjanak a kínálatról.

A kiállítási stand ezért is egy kiváló reklám felület, hiszen mialatt a személyes kommunikáció tart, a számtalan reklám felület segít, hogy jobban elmélyüljön a logó és szlogen az ügyfélben. A korszerű kivitelezésnek praktikuma továbbá, hogy súlya kicsi, szállítása és mozgatása így nem okoz fáradtságot, valamint összeszerelése is gyorsan megoldható.

Ha Ön is jó benyomást szeretne elérni cégével, érdemes igénybe venni a kiállítási standok kínálta modern marketing eszközt, hiszen a siker garantált. Tekintse meg elérhetőségeinket és érdeklődjön a bővebb információkról!

 

ISOframe kiállítási standok – A reklámozás új világa

ISOframe kiállítási standok – A reklámozás új világa

Modern világunkban számtalan lehetőség nyílik a különböző vállalkozások számára, hogy optimálisan hirdethessék termékeiket vagy szolgáltatásaikat. A média megjelenéseken túl a második legnagyobb teret a különböző rendezvények kínálják, ahol elengedhetetlen az ideális kiállítási stand megléte!


A különböző sajtókonferenciák, kiállítások, expók és más események alkalmával tökéletes lehetőség nyílik arra, hogy egy cég ne csak vizuálisan, hanem hitelesen, szemtől-szemben is prezentálhassa képességeit, illetve kínálatát. Ehhez azonban elengedhetetlen a tökéletes megjelenési felület, melyre az ISOframe kiállítási standok jelentik a megoldást!


Az ISOframe kiállítási standok nem a jelenkori megoldásokat ötvözik, hanem a jövőbe mutatnak, így téve érdekesebbé és feltűnőbbé az adott céget. Hiszen, mint tudjuk, egy kiállítás alkalmával elengedhetetlen a figyelemfelhívás! Bővíthetőségüknek, variálhatóságuknak és alakíthatóságuknak köszönhetően az ISOframe kiállítási standok jelentik a jövő reklámfelületeit! Győződjön mg róla Ön is!

 

ISOframe: a rugalmas kiállítási rendszer

ISOframe: a rugalmas kiállítási rendszer

Ugye már Önnel is többször megesett, hogy a rendezvény, promóció, sajtótájékoztató helyszínére kiszállított kiállítási stand valahogy nem volt az igazi? Nem passzolt igazán oda, ahova szánták, de már nem volt mit tenni, mert a meghatározott elemeket, méreteket kellett az adott helyen felállítani. Ugye milyen jól jönne ilyenkor egy tetszés szerint átvariálható kiállítási stand, ami az éppen aktuális körülményekhez igazodik? Nos, örömmel tájékoztatjuk, hogy létezik ilyen modell!


Az ISOframe flexibilis kiállítási rendszerek szinte képesek úgy viselkedni, mint egy gyurma, ami az Ön kezei alatt változtatható olyanra, amilyenre szeretné. Egyedi igények alapján születhetnek domború, homorú, egyenes, a széleken elhajló, alacsony vagy magas kiállítási standok. Ezen kívül a modern igényeknek megfelelően még LCD tartóval vagy klaviatúra tartóval is kiegészíthetőek bizonyos ISOframe rendszerek.


Rendeljen ISOframe termékeket, és győződjön meg az általunk kínált kiállítási standok rugalmasságáról!

 

ISOframe kiállítási stand: Önnek már van?

ISOframe kiállítási stand: Önnek már van?

Vásárok, promóciók, kitelepülések, bemutatók, sajtótájékoztatók vagy fesztiválok. Mi bennük a közös? Természetesen az, hogy mindegyik helyszínen, mindegyik eseményen láthatóvá kell válni cégünkkel, felhívni a látogatók figyelmét a saját standunkra, termékünkre, szolgáltatásunkra.


Ehhez szükség van a megfelelő eszközre, vagyis kiállítási standra. Úgy érzi, hogy megfelelő standokat használt eddig? Ez csak azért lehet, mert még próbálta az új ISOframe kiállítási standunkat.


Mi olyan különleges benne és miért érdemes mostantól ezt használnia? A válasz nagyon egyszerű, mert mindent tud és mindenre alkalmas! Az ISOframe kiállítás standok rugalmasak, tetszés szerint variálható a formájuk, megjelenésük és a kiterjedésük, pillanatok alatt. Sokoldalúak, könnyen kezelhetőek és segítségükkel mindig alkalmazkodhatunk ahhoz, amit a helyzet éppen megkíván.

Pontosan ez az, amire szüksége van? Keressen minket bizalommal, és ismerje meg közelebbről az ISOframe kiállítási standot!

 

Bővíthető mobil sajtófalak – amikor a standard méret nem elég

Bővíthető mobil sajtófalak – amikor a standard méret nem elég

A könnyű, gyorsan és szerelés nélkül felállítható ISOframe rendszerek a mobil kiállítási standok vagy rendezvények jól bevált információs háttérfalai. Nagy méretű, egybefüggő grafikai felületükkel remek vizuális lehetőséget kínálnak, dekorációs és reklámcélokat egyaránt maximálisan képesek kielégíteni. A korszerű rendszerek segítségével lehetőség van egyedi igények szerinti, bővíthető mobil sajtófalak létrehozására.


A cégünk által forgalmazott ISOframe kiállítási stand szélessége panelenként a végtelenségig bővíthető vagy csökkenthető a környezetnek és az elképzeléseknek megfelelően. Lehetőség van az íves szerkezet egyenessé alakítására, és fordítva is. Az alkatrész utánpótlás biztosított, így az esetleges sérülés esetén gyorsan és könnyen javítható. Ráadásul a bővíthető mobil sajtófal rövid idő alatt összeállítható, a szállítása pedig akár egy személyautóval is megoldható, mert összecsukva kevés helyet foglal.


Ha cégének nem elég a standard kialakítás, válassza Ön is a bővíthető mobil sajtófalakat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

 

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és vásárolja meg tőlünk korszerű reklámeszközeit!

 

Legyen jelen sajtófallal!

Legyen jelen sajtófallal!

Egy olyan eseményen, mint amilyen egy szakmai kiállítás, egy vásár, vagy egy expo, a vizuális megjelenés nagyon fontos. Az, hogy hogyan néz ki egy stand, jelentősen befolyásolja a cég eseményen elért sikereit. Olyan ez, mint egy jó reklám; ha nincs belőle, senki nem fogja megtudni, hogy miről marad le.


Forduljon tehát hozzánk bizalommal, és ismerje meg sajtófalainkat! Nem indulhat el egy szakmai eseményre megfelelő sajtófal nélkül! Az általunk kínált sajtófalaknak máshol is hasznát veszi, sőt, nem is akar majd mást választani helyettük! Sajtófalaink több fajtája is megvásárolható, mindegyik kizárólag a modern szempontok alapján tervezett és épített modell.


Nem lehet nem megállni mellettük, hiszen grafikai szempontból tökéletesen kidolgozott, élénk színekkel készült hátteret alkotnak egy-egy standnál. A szerkezetét tekintve könnyen kezelhető és korszerű kivitelezésű minden sajtófal. Méreteikben, megjelenésükben és stílusukban is tökéletes modellek, amikkel nem lesz gond valóban jelen lenni!


Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és tájékozódhat a bérlés részleteiről, vagy kérhet árajánlatot!

 

ISOframe counter logo

kiállítási stand

ISOframe Counters

ÚJ TERMÉK!!

Exlusiv megjelenés

Stabil, dekorálható mobil szerkezet

Könnyen szerelhető, szerszám nélkül

Kis helyen tárolható

Bővíthető

 

ISOframe wave logo

kiállítási stand


ISOframe Wave ISOframe Wave ISOframe Wave

ISOframe Wave

Flexibilis össze kötő elemnek köszönhető tetszés szerinti formára(egyenes,homorú,domború) alakítható; a mérete egyéni igény szerint bővíthető vagy akár csökkenthető

Három különböző magasságban kapható: 209,229,249 cm

A dekorációs panelek szélessége egységesen 800 mm

LCD képernyő, klaviatúra tartó pult elhelyezése is lehetséges

Szakember segítsége nélkül, könnyen összeszerelhető.

Szerszám használatot nem igényel.


ISOframe Wave

ISOframe Wave

ISOframe Wave

ISOframe Wave

ISOframe Wave

ISOframe Wave


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérjen ajánlatot az ISOframe kiállítási rendszerekről, vagy bérlési lehetőségéről!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

ISOframe exhibit

kiállítási stand

ISOframe Exhibit

Akár  5 m magasságig epíthető szerkezet

Fix  össze kötő elemek,kűlönböző alakzatban

Stabil szerkezet

LCD, prospektus tartó, klaviatura tartó elhelyezése lehetséges

Könnyen  szerelhető, szerszám nélkül

 

 

ISOframe Compact

kiállítás

ISOframe Compact

Profesionális-exlusiv megjelenés

Fix össze kötő elemek

Stabil szerkezet

LCD,prospektus tartó,klaviatura tartó elhelyezése lehetséges

Könnyen  szerelhető,szerszám nélkül

Három különböző magasságban kapható: 209,229,249cm

Három különböző végzáró elem válaszható( OVAL post,Flying OVAL post,Graphic Wing

Szakember segítsége nélkül, könnyen összeszerelhető.

Szerszám használatot nem igényel.Graphic wing


Flying oval

Oval

 

 

ISOframe counter logo

kiállítási stand

ISOframe Counter

A könyen felépíthető kiállítási pult

Szakember segítsége nélkül, könnyen összeszerelhető.

Szerszám használatot nem igényel.

Stabil szerkezet

További információ és lehetőség: http://www.isoframe.com

Kérjen ajánlatot az ISOframe kiállítási rendszerekről, vagy bérlési lehetőségéről!

Új termék család – ISOframe counter


Az eredeti PDF fájl megtekintéséhez, kérem kattintson ide!


Új ISOframe wave


Az eredeti PDF fájl megtekintéséhez, kérem kattintson ide!

Új termék család – ISOframe FABRIC


Az eredeti PDF fájl megtekintéséhez, kérem kattintson ide!

Az eredeti PDF fájl megtekintéséhez, kérem kattintson ide!

EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 29., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél