www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SwingUp logo

BannerUp - rollup szerkezet

 

Könnyen kezelhető molinó állványra van szüksége?


10 év garanciát kap, ha most vásárol!

A molinók kiváló reklámfelületet nyújtanak cége, terméke népszerűsítésében. De miért vacakolna egy olyan szerkezettel, ami folyton feldől, nehéz cserélni benne a felületet vagy nem illik a környezetbe?

Molinókkal kapcsolatban érdeklődjön a info@mobildisplay.hu E-mail címen.


rollup szerkezet

Erre kínál megoldást a rollup szerkezet!

Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően Ön most lépéselőnyre tehet szert a konkurenciával szemben. Ha a rollup megoldást választja, két oldalas grafikát is használhat zárt vagy nyitott kivitelben. Egyszerűsége és esztétikuma praktikus módot kínál cégének a legkorszerűbb reklámozáshoz.

Nem is hinné, milyen egyszerű használni!

Nem kell mást tennie, csak behelyezni a tartó rudat a talpszerkezetbe, ráhúzni a grafikát és kihajtani a dőlésgátlót. A molinók titka abban rejlik, hogy egy rendezvény vagy termékbemutató alkalmával már messziről észrevehetőek. Ezáltal segítenek kiszűrni a tömegből a valódi, potenciális ügyfeleket.

Ha professzionális eszközt keres a reklámozáshoz, amellyel zárt térben és a szabadban is népszerűsítheti szolgáltatását, akkor rendeljen tőlünk rollup rendszert!Milyen a jó rollup?

Mai világunkban mindenhol reklámokba ütközünk, az utcán nem tudunk pár lépést megtenni anélkül, hogy minden irányból ne bombáznának minket vásárlásra ösztönző reklámokkal. Ebben a dömpingben nem csoda, ha egyre nehezebb felkelteni a potenciális ügyfelek figyelmét és rábírni őket arra, hogy minket válasszanak.

Azonban vannak olyan eszközök, melyek rendkívül figyelemfelkeltőek egy-egy rendezvény alkalmával, ilyen például egy jól megválasztott rollup. De milyen is legyen az a hatásos rollup?

rollup

A rollup alapvető előnye, hogy könnyű, mobil és az állványon cserélhetők a grafikák. Nem érdemes a legkedvezőbb árú terméket választanunk, mert meg fogjuk bánni, ha egy pár hét múlva sérült állvánnyal kell kiállnunk a közönség elé. Válasszunk olyat, ami minőségi anyagok felhasználásával készült, stabil, plusz tartozékokkal rendelkezik és könnyen cserélhető benne a grafika, így hosszú távú befektetést jelent.

Keressen fel minket és kérje ajánlatunkat, közösen megtaláljuk az Ön számára legideálisabb mobil display termékeket, Önnek már csak annyi a dolga, hogy meghódítsa vevőit!A molinók előnyei

A molinók hasonlóak, mint a hagyományos hirdetések, azzal a lényeges különbséggel, hogy ezek speciális, szövet alapú anyagra készült reklámok.

Előnyük elsősorban abban áll, hogy különféle méretekben készülnek, így a legkisebb, akár oldalnyi mérettől kezdve az egész házfalnyi nagyságú reklámok, hirdetések is megvalósíthatóak a segítségükkel. A molinók másik nagy előnye a tartósságukban rejlik, hiszen ennek a speciális anyagnak a segítségével bárhová kihelyezhetők, úgy, hogy nem igényelnek különleges borítást, védő üveget vagy egyéb olyan óvintézkedést, melynek védenie kellene őket az időjárás viszontagságaitól vagy a vandáloktól.

molinó

A molinók a mai fejlett nyomdatechnikának köszönhetően tartós, élénk színekkel és jól látható formákkal megtámogatott reklámokat, hirdetéseket képesek reprezentálni. Kiváló választás kiállításokon, promóciók kiegészítéseként.

A kiváló minőségű molinók ráadásul viszonylag kevés pénzből is megvalósíthatóak, ezért jó választás minden olyan promócióhoz, ahol limitált anyagi keret áll rendelkezésre.

Nálunk mindent megtalál, ami molinói állványozásához szükséges, de igény szerint molinó készítést is vállalunk. Keressen minket bizalommal, készséggel segítünk Önnek!


A molinó készítéséről és felhasználásáról bővebben

A molinó, más néven reklámponyva, egy nagyszerű lehetőség a hirdetésre, hiszen ez egy méltán népszerű offline reklámeszköz, amivel pontosan arra hívhatjuk fel érdeklődőink figyelmét, amire a marketing stratégia során szükség van, bevezethetjük márkánkat, hirdethetjük az akciókat, újdonságokat. Megkülönböztetünk beltéri és kültéri molinó készítési módszert.

Beltéri molinóra elsősorban irodákban, üzletekben, szakmai kiállításokon van szükség. A beltéri molinó készítésénél azt tartjuk szem előtt, hogy jól érvényesüljön közelről a reklámponyván található hirdetés a fényviszonyoknak és a környezet egyéb sajátos jellemzőinek megfelelően. A kültéri molinó készítése során a legfontosabb szempont, hogy figyelembe vegyük az időjárás viszontagságait. A kültéri molinók úgy készülnek, hogy bírják az erős napsütést és a csapadékos időt is, ez a típus többnyire UV álló festékkel készül. A reklámponyvák mérete a körülmények és a megrendelő egyedi igényei szerint változtatható.

Rendeljen tőlünk molinót és érjen el még nagyobb sikereket vállalkozásával! Bátran keressen minket egyedi elképzeléseivel!

molinó


A roll up grafikai kivitelezése

Az igazán hatásos roll up nemcsak megjelenésével, de tartalmával is hatással van az ügyfelekre. A siker egyik alap feltétele a jó marketing.

Éppen ezért fontos odafigyelni a legapróbb részletekre is, hiszen az egész kivitelezés összhangja lesz hatással az emberekre. Lássuk, milyen technikai, grafikai kivitelezésre kell ügyelni a megnyerő külső tulajdonságok érdekében?

A roll up színvilága, grafikája és szövege annyira meghatározó, hogy akár többszörösét is eredményezheti a cég, termék vagy szolgáltatás iránti érdeklődésnek, azonban ez sajnos arra is vonatkozik, hogy a negatív hatás is sokszoros lehet, ha nem ügyelünk a minőségre.

A stílus, szemléletmód, betűtípus, üzenet mind befolyásolja a marketingeszköz megjelenését, ezért fontos, hogy ezek egymás kiegészítő elemei legyenek egy hirdetésnél. A figyelemfelkeltő kép vagy grafika mind célba talál az embereknél és ösztönzi őket a vásárlásra.

Ha szeretne egy igazán hatásos roll up-ot, ne habozzon, keressen fel minket elérhetőségeinken!

További szolgáltatásaink: Grafikai tervezés, Nyomtatás


Kihúzható posztertartó, molinó állvány – prezentációs eszköz, amelyre felfigyelnek, és megnöveli forgalmát (vevői számát). Pár perc összeállítás után elegáns, profi bemutatókat tarthat.

Mobil display rendszer, a szakkiállítás után is hasznosítható rendezvényeken, prezentációkon, előadásokon.

A BannerUp Plus rollup szerkezet grafikája könyedén cserélhető. Kialakításának köszönhetően nagyszerűen sorolható egy összefüggő fallá.

BannerUp Plus rollup szerkezet


BannerUp rollup táska

 

BannerUp Plus dupla rollup szerkezet

A BannerUp rollup jellemzői:

25, 60, 88, 100, 120, 150 és
240 cm szélességben

212 cm-től akár 300 cm magasságig növelhető grafika

fémből készült rollup szerkezet

stabil dekorációs állvány

csepp formája a legmodernebb design vonal mellett elegáns is

a rollup szerkezet ideális kültéri és beltéri helyszínekre

súlya kb. 7 kg (88 cm)

cserélhető dekoráció, molinó
(kb. 2 perc)

hordtáska

D típusú rollup: kétoldalas
88 cm szélességben

a 88 cm szélességű rollup már
fekete színben is!

10 év garancia

ÚJ! Cabrio rollup szerkezet

Az új BannerUp plus rollup szerkezet nyitott kivitelben.

BannerUp Plus rollup cabrio szerkezet

Dekorálható elő- és hátlappal.

BannerUp Plus rollup cabrio szerkezetBannerUp Plus rollup cabrio szerkezet

 

A BannerUp Plus rolluphoz rendelhető kiegészítők:
– spot lámpa
– hosszabító rúd (300 cm-ig)
– összekapcsoló elem
– posztertartó sín

 

A BannerUp Plus rollup összeállítása
és a grafikacseréje videón:

Bemutató videó letöltése

 

A BannerUp Plus rollup összeállítása

BannerUp Plus nyitása BannerUp Plus nyitása BannerUp Plus nyitása BannerUp Plus nyitása

 

További képek a BannerUp+ molinótartó szerkezetről
Bérlés lehetőségeinkről tájékozodjon bővebben itt.

 

Letölthető kéziköny (angol nyelvű)

Sokoldalú rollup lehetőségek

molinó állvány rendelés kültéri helyszínekre ajánlott! A BannerUp molinók szabadtéri eseményeken is megállják a helyüket!

A tavasztól kora őszig tartó időszakban megszaporodik a szabadtéri rendezvények száma. A kültéren berendezett vagy szabadtéri területtel is rendelkező rendezvényen a BannerUp rollupok hatékony reklámeszközöknek bizonyulnak! A rollup szerkezete és a molinó alapanyaga sem akadály, nyugodtan ki lehet helyezni az árnyékba vagy a napra is, de egy hirtelen jött zápor sem tesz kárt a reklámeszközben.

molinó állvány rendelésnél csak arra kell összpontosítania, hogy hány darabot szeretne a hozzáillő molinókból, BannerUp modellekből. Döntse el, hogy milyen széles molinóra van szüksége, illetve válasszon a fehér és a fekete színű változatok között! Több rollup együtt, egy nagy méretű reklámfelületet ad! A szabadtéren kihelyezett molinók látványos reklámot adnak minden eseményen!

A molinó állvány rendelésben kérje a kollégáink segítségét, lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön, amit a weboldalon tettünk közzé!

Molinó állvány rendelés szabadtérre!

A kiváló svéd minőségnek köszönhetően a molinó tartók –ellentétben az olcsóbb rollupokkal- ténylegesen egyenesen állnak. Így egymás mellé sorolhatóak a molinó tartók, ezáltal hosszabb reklámfelületet is létrehozható velük a standunknál. Egy másik kiállításon pedig ugyanezeket a rollupokat egyesével is fel lehet használni újabb nyomtatás nélkül.

A Mark Bric rollupok akár 3 méter magasságig is rendelkezésre állnak. A nagyságuk által ezek a molinó tartók feltűnőbbek egy kiállításon a szomszéd standokon fel-fel bukkanó egyéb rollupok között.

Körbejárható stand esetére rendelhető kétoldalas rollup is, így minden oldalról felkelti a figyelmet egy kiállításon vagy rendezvényen.

A molinó tartókat még feltűnőbbé teheti, ha a hozzá rendelhető lámpákkal is kiegészíti reklámfelületét. Továbbá még sokoldalúbbá teheti kiállítási standját swingup prospektus tartóinkkal, recepciós pultjainkkal, és egyéb termékeinkkel.

Hatékony reklámozás rolluppal? Igen!

Hatékony reklámozás rolluppal? Igen!

Számos esemény van, amin különféle cégek képviseltetik magukat, hogy tájékoztassák az oda látogatókat a cég szolgáltatásairól és termékeiről. Egy ilyen eseményen sokszor ugyanolyan területeken foglalkozó cégeknek ad helyet, amik ebből kifolyólag nagyjából hasonló szolgáltatásokat nyújtanak az embereknek. Ilyenkor fontos lehet, hogy milyen úton reklámozzuk vállalkozásunk, annak érdekében, hogy minket válasszanak.


Ilyen eseményeken tökéletes reklámfelület lehet egy rollup. A rollup egy álló vászon, amin feltüntethetjük mivel is foglalkozik a cégünk. Nagy méretéből kifolyólag jól észrevehető, ezért fontos, a rajta szereplő reklám jó megtervezése is. A rollup nagy előnye, hogy összecsukható, így könnyen szállítható, továbbá cserélhető a vászon. A rollup tökéletes reklámfelület lehet, és akár a cég irodájában is elhelyezhető, így továbbra is használható a cégépületbe látogatók tájékoztatására. Az előzőek mellett a rollup alkalmas lehet boltokba, üzletekbe is, termékek reklámozására!


Fontos a rollup megfelelő nyomtatása, hogy minden rajta szereplő szöveg, ábra tökéletes minőségű és jól látható legyen, ezzel még inkább megragadva az embereket. Rollupok készítésével kapcsolatban forduljon hozzánk! További információkért bátran keressen fel minket!

Kezdje az újévet egy jó ötlettel: molinókészítés

Kezdje az újévet egy jó ötlettel: molinókészítés

Itt az év vége, a számvetések ideje, amikor értékeljük az elmúlt évet, levonjuk a megfelelő következtetéseket, és megtervezzük a következő lépéseket. Az ilyen értékelés egy cég életében különösen nagy horderejű, hiszen a megfelelő felismerések elvezethetnek a további fejlődéshez és a siker útján tartanak.


Ön mit tervez az újévre? Van már ötlete arra vonatkozóan, hogy hogyan szeretné még jövedelmezőbbé tenni a vállalkozását? Mi a helyzet a reklámeszközökkel? Újítson és használjon olyan dolgokat, amiket eddig még nem, például molinót!


Keressen minket bizalommal és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat molinókészítéssel kapcsolatban! A molinók készíttetését érdemes számításba venni, hiszen beltéren és kültéren is eredményesen felhasználhatóak. Anyaguk strapabíróbb, mint a papír, ellenáll a nedvességnek, és könnyen kezelhető a roll-up rendszereknek köszönhetően.

Tudjon meg többet molinóinkról, és érdeklődjön a molinókészítés részleteiről! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Miért bizonyulnak előnyös választásnak a rollupok?

Miért bizonyulnak előnyös választásnak a rollupok?

Manapság a vállalkozások vezetői, ha népszerűsíteni szeretnék cégük tevékenységét, vagy termékeit, számos reklámeszközből válogathatnak, azonban mindig azok kerülnek ki győztesként, amelyeket viszonylag egyszerű kezelni, összeállítani, és nem utolsó sorban karbantartani. Ha Ön is ilyen reklámeszközt keres, ne kutasson tovább, ugyanis a rollupok tökéletesen megfelelnek ezen feltételeknek!

A rollupok legnagyobb előnye, hogy rendkívül látványosak, ebből kifolyólag bárki figyelmét könnyedén felhívhatják magukra, azonban ahhoz, hogy ez megvalósuljon, pontosan és precízen meg kell terveztetni őket reklámszakemberekkel. Az igényesen kidolgozott vizuális elemek és a rollupok párosítása garantáltan eredményt fog hozni a vállalkozás népszerűsítésében. A rollupok a látványukon kívül használatukban is előnyöket tartogatnak: az egyszerű kezelhetőségükből fakadóan az utaztatásuk sem jelenthet problémát, így egy szakmai kiállításon sem kell hanyagolnia a vállalkozónak az igényesen kidolgozott reklámeszközt.

Tapasztalja meg Ön is a rollupok előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Kérjen a BannerUp Plus rollup szerkezetről ajánlatot!ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 29., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél

Facebook
Twitter
Youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: