www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

FlexiFrame logo

Flexiframe - posztertartó képkeretrendszer

 

Kiszolgáló Ablak - Vírus elleni védelem

A Mark Bric Flexiframe családja kialakította azt a fajta képkeret paravánt, ami védelmet nyújt számunkra a járvány idején. A vírus ellen védő kiszolgáló ablak átlátszó plexi lapja megállítja a levegőben terjedő káros anyagokat, ám a látványt mégse csorbítja. Megvéd a köhögés, tüsszentés, és egyéb módon terjedő vírustól. A járvány védelemre szolgáló plexi ablak a már ismert Flexiframe képkeret paravánnal van megerősítve. A kiszolgáló ablak alján hagyva van egy kis rés a fizetés lebonyolításához. A vírus ellen védő kiszolgáló ablak ideális lehet pénztáraknál vagy egyéb helyeken, ahol ügyfélszolgálat van. A védő paravánt könnyedén össze lehet szerelni, könnyen szállítható, biztos lábakon álló kiszolgáló ablakot nyújt. Bár az üzleteknek ki kell szolgálni a vevőket, védje meg dolgozóit és vevőit a vírus ellen. Ehhez adunk segítséget a Flexiframe kiszolgáló ablakkal.

 

mobil stand

Ötletes és praktikus bemutató rendszer kedvezményes áron.
Könnyű műanyag képkeretrendszer, többféle színben.


Flexiframe poszterkeret

A FlexiFrame képkeretek jellemzői:

A Flexiframe lehetőséget ad a keretek összeépítésének változatos tervezéséhez.

Pl. háttér falak, sajtófalak, paravánok, tornyok, megállító táblák és komplett kiállítási standok építhetők belőle.

16 szabvány színben

Variálható méretekben

Könnyen összeállítható

Kis súlyának köszönhetően repülőgépen is szállítható

Kétoldalas dekorációnak is megfelelő

Egyedi megoldások

Hordtáska

 

Flexiframe poszterkeret

Jól megtervezett és az idők folyamán bevált alapokra épül. Gazdaságos, könnyen átalakítható.

Alapjául szolgál termékei bemutatásakor az Ön sikeres arculatának kialakítására tetszés szerinti méretben, bármely alkalomra. A Flexiframe posztertartó keret egy jó megoldás az igényes kiállítási standokhoz.

Ez egy könnyű, kedvező árú és igen rugalmasan felhasználható bemutató rendszer. Ma csaknem 60 országban forgalmazzák – miközben a felhasználók száma és az értékesítés növekvő irányt mutat.

A FlexiFrame összeszerelése egyszerű, szerszám nélkül történik.
   
A szabvány képkeret egyik oldala nyitott, így a betétlap könnyen kicserélhető. A betétlap vastagsága maximum 5 mm lehet.
   
A posztertartó keretek megvásárolhatóak szabvány méretekben, illetve igény szerint más méretben is.
   
Egy kartonlemez és egy víztiszta plexi lemez ideális posztereknek és hirdetéseknek. Használjon 2 víztiszta plexi lemezt, ekkor mindkét oldalon láthatóak a képei.
   
A képek és egyéb termékek tépőzáras szalagokkal (Velcro) rögzíthetőek a speciális panelekhez. Ezek a panelek tartozékai a rendszernek többféle színben, egy vagy kétoldalas kivitelben.

A Flexiframe képkeretrendszer egyszerű, könnyen elsajátítható és alkalmazható elvekre épül. A későbbi felhasználás során az új követelményeknek megfelelően átalakítható.

Stabil, tetszetős formaterv, praktikus kialakítás.

Flexiframe stand

A keretrendszer tartós műanyag elemekből áll, melyeket fémcsatlakozók fognak össze. Ezt az alapötletet Flexiframe „LinkUp”-nak hívják. Felhasználásával könnyen lehet kiállítási standokat, egységeket alkotni, például paravánokat, asztalokat, állványokat. A „LinkUp” rendszert többnyire azonnal felhasználható, előszerelt formában szállítjuk, mely tartósan állja a többszöri felhasználást és szinte minden kiállítási elvárásnak megfelel.

Pár példa a Flexiframe képkeretek felszerelésére és felfüggesztésére

 

Termékeink összeállítását könnyen értelmezhető rajzokkal segítjük.
A keretelemek és az összeillesztésükhöz szükséges fémcsatlakozók külön egységcsomagban is megvásárolhatók és így saját elképzeléseit megvalósítva egyedi installációt készíthet.

A Flexiframe-ből megvalósított felületek, építmények súlya számottevően kisebb más leginkább fémből készült megoldásokkal szemben. Így a nagy paravánokat és tornyokat is könnyű szállítani, felállítani vagy átépíteni. A szállítás és tárolás egyszerűsítésére, esztétikus, tartós szíjas táskák, kerekes ládák találhatók a kiegészítők között.

Az alapegység keretmérete 70x100 cm, a fejrész 70x30 cm-esek. A standard kivitel ezekre az alapokra épül és prospektustartó, spotlámpa vagy más felszerelés illeszthető hozzá.

Keretek és betétek több színben
A Flexiframe keretek és betétek több szín kombinációját nyújtják, így egyedi arculat, megjelenés hozható létre. A keretek 16 szabványszínben rendelhetőek.

Nyíl és összerakható keretek

Standard színek Standard méretek

Flexiframe poszterkeret

Flexiframe poszterkeret

Flexiframe poszterkeret Flexiframe poszterkeret

 

Így állítható fel a két Flexiframe paraván típus
Az eredeti Flexiframe rendszer alapja az egyedi keret elemek, ami fém csatlakozók segítségével könnyen összeszerelhetőek. Illessze össze az alsó sort, majd felfelé haladva az egész összerakható. A Flexiframe LinkUp szisztémában egyszerűen cserélheti az elemeket, vagy a jövőben kibővítheti, kiegészítheti további részekkel. Ezt a változatot főképp állandó bemutatási helyszínekre ajánljuk.

Újabban a keret részelemeket zsanérral látjuk el, ami gyors és egyszerű összeszerelést tesz lehetővé. Kezdje függőlegesen az építkezést, majd a felső részeket helyezze az alsó elemekre. A kész felület vízszintesen nyitható illetve összecsukható. Voila! A Flexiframe ShowUp ragyogó megoldás amikor a paravánt gyakran és gyorsan kell fel- és leszerelni.

Flexiframe poszterkeret

A FlexiFrame egyszerű képkeretnek használva

A FlexiFrame képkeret bemutató videó letöltése

 

A FlexiFrame Designer Stand képkeretnek bemutatása

A FlexiFrame Designer Stand bemutató videó letöltése

 

A FlexiFrame Basic Stand bemutatása

A FlexiFrame Basic Stand bemutató videó letöltése

 

Rendelhető kiegészítők:

spot lámpa

szerelvények a keretek rögzítéséhez

brosúra tartó

hordtáska (bőrőnd)

Flexiframe Basic6

Flexiframe poszterkeret

 

További képek a FlexiFrame képkeretrendszerről

 

Variálható Flexiframe képkeretrendszer megoldások:

 

Kérjen a FlexiFrame képkeretrendszerről vagy akár 1 db plakáttartóról ajánlatot!

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány Egyéb displayek

Kiszolgáló ablakkal hatékonyan óvhatja dolgozói egészségét!

kiszolgáló ablak

A kiszolgáló ablak hatékony egészségügyi védelmet nyújt eladó és vevő között, ugyanakkor nem ront a kiszolgálás minőségén sem, hiszen teljesen átlátszó.

Az elmúlt egy év megmutatta, hogy mennyire egymásra vagyunk utalva, illetve, hogy mennyire fontos, hogy vigyázzunk magunkra és egymás egészségére is. Egy kis szerencse a szerencsétlenségben, hogy sokat tanultunk ez alatt az időszak alatt, és már tudjuk, hogy milyen módszerekkel lehet hatékonyan védekezni a fertőzés ellen. Az eladók védelmét például kiszolgáló ablakok felállításával alapozhatjuk meg. 

kiszolgáló ablakok fizikai akadályt képezve gátolják meg a dolgozók és a vevők között a vírusok cseppfertőzéssel történő terjedését, ugyanakkor, mivel átlátszóak, nem rontják az eladó-vásárló kapcsolatot. A kiszolgáló ablakok alján hagyott résen a fizetés könnyedén lebonyolítható. 

Amennyiben kérdése merült fel vagy munkáltatóként Ön is éppen hasonló módszert keres dolgozói egészségnek megóvásához, forduljon hozzánk mielőbb bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Döntsön Ön is a kiszolgáló ablakok mellett! 

Kiszolgáló ablak: csökkentse az egészségügyi kockázatokat!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

Kiszolgáló ablak, magas színvonalú termék, megbízható vállalkozástól, gondoskodjon az egészségügyi kockázatok csökkentéséről!

A kialakult járványhelyzetben rendkívül fontos az emberek részéről az odafigyelés, ugyanis kellő körültekintéssel, a szabályok betartásával jelentős mértékben lehet csökkenteni az egészségügyi kockázatokat. Fokozott figyelemre főleg a közösségi terekben, kereskedésekben van szükség, hiszen nap, mint nap rengetegen megfordulnak ezeken a helyeken. Szerencsére léteznek már olyan védőeszközök, például kiszolgáló ablakok, amikkel az üzlethelyiségekben sem jelenthet gondot a kockázatok csökkentése.

kiszolgáló ablakok a vevőket és az eladókat egyaránt védik. Az eszköz legfőbb célja, hogy plexi lapjával megállítsa a levegőben a baktériumok, vírusok terjedését. Rendkívül praktikus, tartós megoldást kínál a vállalkozások számára, mindenképp érdemes foglalkozni a beszerzésével.

Biztosítsa Ön is a kiszolgáló ablakokat, és tudja biztonságban vásárlóit, dolgozóit! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez: még mindig tart a veszély!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez most és később is biztonságos eszköz! A hónapok telnek, a helyzet változékony, de a vírus még mindig nem tűnt el a környezetünkből. A védekezéshez rövid távon és hosszú távon is egyaránt hatékony eszközt biztosít a kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez. Amíg nem készül megbízható vakcina és nem történik meg a lakosság szükséges hányadának beoltása, addig nem szabad az eddig használt eszközöket elengedni. Az már világossá vált, hogy a vírus magától nem fog eltűnni, a katasztrofális végkifejlet megelőzése pedig a cselekvéssel előzhető meg. Keressen minket bizalommal, cselekedjen határozottan és használja a kiszolgáló ablakokat vírus elleni védelemhez!

Az általunk forgalmazott kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez tökéletesen alkalmas, ezzel együtt tartós, sokoldalú és megfizethető védelmi eszköz is. Még nem tudni pontosan, hogy meddig lesz rá szükség, de ez is azok közé a dolgok közé tartozik, aminek a hiánya szóba sem jöhet! Ha érdekli termékünk, lépjen velünk kapcsolatba további információkért!

A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre és később is hasznos!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre még mindig az első számú kiegészítők között szerepel! A védekezésnek nincsen vége, de már látszik a cél és a vége. Annak érdekében kell cselekedni továbbra is, hogy hamarosan lekerüljenek a plexik a kasszákról, pultokról az üzletekben, irodákban, a szolgáltatóknál. Ezt csak úgy lehet elérni, ha továbbra is betartunk minden fontos óvintézkedést, ami a vírus terjedését képes hatékonyan megakadályozni, illetve lassítani.

A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez tökéletesen használható változatát közvetlenül tőlünk tudja megrendelni, méghozzá a szükséges mennyiségben. Keressen minket bizalommal, ha szüksége van ilyen védelmi rendszerre és rendeljen kedvező áron kiszolgáló ablakot vírus elleni védelemhez! A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez megbízhatóan teljesít, de amikor elmúlik a veszély, akkor sem kell kidobnia, használhatja az eredeti funkciója szerint is! Mindenhogyan jól jár, ne ezen spóroljon! Ha érdekli termékünk, lépjen velünk kapcsolatba

Kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez, ameddig csak szükséges!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

A vírus nem csitul, a gyógyszeres védekezésre még nincsenek lehetőségek, de mindenképpen igyekeznünk kell segíteni a védekezést. Hogyan tehetjük meg? A saját és mások egészségének védelme és a vírus legyőzése érdekében egyszerű, de hatékony eszközöket is be tudunk vetni, olyanokat, mint amilyen a kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre.

A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre is tökéletesen beválik, ezt már a korábbi tapasztalatok igazolták. Továbbra is érdemes tehát kitartani és ahol lehet, ott felszerelni. Ez a több részből álló plexi fal mobil, egyszerűen rögzíthető oda, ahol a kollégák és az ügyfelek, látogatók, vendégek stb. között szükség van a vírus útjának az elvágására.

A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre nagyon hatásos megoldás, ráadásul nem kerül horribilis összegbe sem. Mindenki számára ajánljuk az általunk forgalmazott terméket, aki hatékonyan szeretne tenni a járvány megfékezéséért. Rendeljen belőle a szükséges mennyiségben és a kiszállítást követően azonnal telepítheti is!

Kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre és a nátha szezonra is!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

Itt az ősz és utána a tél, ami azt jelenti, hogy még több vírussal kell szembe néznünk. A nátha, influenza, torokfájás is támad, hiszen itt a betegségek szezonja. Most még inkább fontos, hogy figyeljünk a védekezésre. A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez továbbra is elérhető a termékeink között. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen kiszolgáló ablakot vírus elleni védelemhez, ha nincs még ilyen eszköz a vállalkozása területén vagy úgy gondolja, hogy után pótlásra van szüksége!

A kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemre nagyon jól használhatóak bármikor, de különösen mostanában, amikor olyan könnyű megbetegedni. Az ilyen eszközök használatával van esély arra, hogy kevesebben kapják el a levegőben terjedő vírusokat. Ne adjon esélyt a betegségnek, de segítse az egészség megőrzését egyszerű, de hatásos eszközökkel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén, ha érdekli az ajánlatunk és többet akar tudni az általunk forgalmazott termékeinkről!

Kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre vagy FlexiFrame? Ugyanaz a kettő!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

Amikor a körülmények úgy hozzák, tudni kell kreatívan állni a lehetőségekhez és kihozni belőlük a legtöbbet. Vannak olyan használati eszközök és tárgyak, amiket más szerepben is tudunk használni. A cégünk által forgalmazott FlexiFrame is ilyen, sokoldalúan használható kiegészítő.

A FlexiFrame eredetileg posztertartónak készült, plexi alapanyagú képkeretrendszer. Most, amikor napi szinten kell a saját és mások egészségét is óvni a járvány idején, mi is igyekszünk ennek az ügynek a szolgálatába állni. A FlexiFrame-et is új minőségében ajánljuk, mégpedig kiszolgáló ablakként vírus elleni védelemre.

Egy kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez pontosan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint amilyenekkel a FlexiFrame is készült. A három plexi tábla összekapcsolásából készült kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez kiválóan működik. A táblák helyzete állítható, magasságuk és szélességük alkalmas arra, hogy útját állja a levegőben terjedő vírusoknak és a plexi mögött tartózkodónak biztonságot nyújtson hosszú távon.

Ha érdekli termékünk, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és rendeljen kiszolgáló ablakot vírus elleni védelemre!

Kiszolgáló ablak vírus elleni védelemhez, amíg el nem múlik a veszély!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

A vírus továbbra is jelen van az egész világon. Addig, amíg a vírus elleni vakcina nem készül el, maradnak az eddigiekben jól bevált és ismert módszerek arra, hogy a terjedését megelőzzék. Ezek közé a módszerek közé tartozik a levegőben terjedő vírusok feltartóztatása a megfelelő eszközökkel.

A zárt helyeken a kiszolgáló ablakokkal vírus elleni védelmet lehet megvalósítani. A kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre boltokban, üzletekben, hivatalokban kiválóan alkalmas. A használata a maszk, a kézfertőtlenítés mellett szintén indokolt. Forduljon hozzánk bizalommal a kiszolgáló ablakokért vírus elleni védelemhez és rendeljen a szükséges mennyiségben, kedvező áron ilyen terméket!

Az összehajtható, plexi ablakok használata indokolt és hatékony, hosszú távon biztosítja a vírus terjedésének megakadályozását. A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén lehet a közvetlen megrendelést leadni és részletes tájékoztatást kérni a kiszolgáló ablakról vírus védelem ellen. Ismerje meg a FlexiFrame-et!

Kiszolgáló ablak vírus elleni védelemre! Készüljön fel hosszú távon is!

kiszolgáló ablakok vírus elleni védelemhez

A vírus veszély még mindig nem múlt el teljesen. Továbbra is készültségben kell lennünk és ügyelni arra, hogy a legfontosabb előírásokat betartsuk az egészségünk és mások biztonsága érdekében. A vírus terjedésének megakadályozása, lassítása az üzletekben alkalmazott plexi lapok segítségével is sikeresebb lehet.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen új kiszolgáló ablakokat vírus elleni védelemre, annak érdekében, hogy maximálisan fel legyen készülve a védekezésre! Ezek a termékek minden kasszánál és pultnál használatban vannak, mert útját állják a vírusnak, megóvják az alkalmazottakat a megbetegedéstől. A kiszolgáló ablakok vírus elleni védelme a maszk viselésével együtt még hatékonyabb megelőzést tesz lehetővé.

Rendeljen kiszolgáló ablakokat vírus elleni védelemhez és készüljön fel a további fejleményekre, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi várható még ezen a területen! Az általunk forgalmazott, sokoldalúan alkalmazható FlexiFrame termékekről érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Kiszolgáló ablak a vírusvédelemért! Óvja kollégáit hatékonyan!

kiszolgáló ablakok

A vásárlók, ügyfelek kiszolgálása nem áll meg akkor sem, ha vírushelyzet van. A megfelelő óvintézkedésekkel lehetségessé válik biztonságos körülmények között dolgozni, ügyet intézni és vásárolni stb. A Flexiframe kiszolgáló ablakokat azért tervezték, hogy az ilyen helyzetekben is lehetővé váljon a problémamentes, fennakadások nélküli kiszolgálás.

A Flexiframe kiszolgáló ablakok használata és telepítése nagyon egyszerű, mégis kiválóan teljesítenek, ha vírusvédelemről van szó. A Flexiframe kiszolgáló ablakok három, összecsukható keretből állnak, plexivel kiegészítve. A keretet elég a kijelölt helyre, pultra, kassza asztalra állítani, szétnyitni és már használható is. A plexi véd a levegőben terjedő vírusok ellen, miközben nem akadályozza a kommunikációt, a fizetést stb. sem.

A Flexiframe kiszolgáló ablakokat ajánljuk minden olyan zárt térbe, ahol az alkalmazottak védelmét szeretnék hatékonyan megoldani. Ha érdekli termékünk, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és tudjon meg többet a részletekről a megadott elérhetőségeink egyikén!

A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 32., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél