www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu


 

 

Grafikai tervezés, kivitelezés

 

Grafikai tervezés

Cégünk igény szerint teljes

körű személyre szabott

grafikai tervezést és

kivitelezést vállal.

 

Adott termékeinket

igény szerint a

legmegfelelőbb

alapanyagra

nyomtatott grafikával

látjuk el.

 

Kérjen ajánlatot grafikai tervezésre vagy kivitelezésre!

Ha profi tervezésre és kivitelezésre vágyik, válasszon minket, nem fog csalódni, sok éves tapasztalattal állunk rendelkezésére. Hívja a +36 30 211 49 20 telefonszámot!

Grafikai tervezés az Ön elképzelései szerint

Az igényesen megtervezetett és kivitelezett grafikus anyagok nélkülözhetetlenek a termékek hatékony reklámozása, a potenciális ügyfelek megnyerése során. Manapság egyre több reklámanyag veszi körbe az embereket, ezért fontos a tetszetős, igényes, hatékony hirdetés megalkotása. Ez egy nehéz feladat, de grafikus kollégáink a segítségére lesznek.

Olyan grafikákat készítünk, melyek kreatívak, de egyben egyszerűek is. Ezek lényege a figyelem felkeltése egy adott szolgáltatás vagy termék iránt, éppen ezért olyan színeket és alakzatokat használunk, amelyek jól tükrözik vállalkozásának stílusát és csak annyi szöveget helyezünk el rajta, amennyi szükséges, hiszen a képek és színek hangulata a meghatározó az ilyen termékeknél.

Jöjjön el hozzánk és mi segítünk ötletei megvalósításában. Ha nincs konkrét elképzelése vagy csak néhány részlet vár kidolgozásra, tapasztalt kollégáinkra akkor is számíthat. Készítsük el még ma reklámgrafikáját, hogy nagyobb hírnevet szerezve fellendíthesse vállalkozását!

Grafikai tervezés cégeknek saját reklámeszközre

Vegye igénybe a grafikai tervezést cégeknek! Megtervezzük az olyan reklámeszközök grafikáját is, mint amilyen a sajtófal.

Állítsa fel a legközelebbi eseményen a frissen elkészült sajtófalat! A sajtófal egy mobil reklámeszköz, amivel kiválóan lehet kapcsolatot építeni, eladni, prezentálni vagy dekorálni is. A tőlünk megvásárolható sajtófalra elkészítjük az ügyfél saját grafikáját.

Rendelje meg a grafikai tervezést cégeknek, készíttesse el velünk az új sajtófal dizájnját! A választott termék lehet óriási méretű, ami kiemelkedik a többi stand közül vagy rugalmasan alakítható, amit az adott helyszínhez lehet formálni. Már csak a grafika hiányzik, ami a céget mutatja meg a sajtófal elé érkezőknek.

A grafika az arculat legfontosabb elemeit tartalmazza, a többi arculati elemhez igazodik. A kollégáink a meglévő cégnévvel, logóval, egyéb, igényelt arculati elemekkel dolgoznak, de emellett kreatív és egyedi dizájnt terveznek meg a sajtófal külsejének.

Használja fel többször az Önnek készült sajtófalat és arasson vele ugyanakkora sikert!

Grafikai tervezés cégeknek

Grafikai tervezéssel az igazán figyelemfelkeltő reklámokért

Grafikai tervezés egyedi igények szerint, profi szakemberekkel, megfizethető áron! Keressen minket bizalommal, ha igazán hatékony reklámot szeretne! 

Minden cégtulajdonos tudja, hogy egy jól eltalált reklám aranyat ér. Legyen ez akár egy találó mottó vagy egy igazán látványos grafikus megoldás, a cél a cég ismertségének, népszerűségének növelése, illetve a termékek, szolgáltatások hirdetése. Annak, aki szereti a különleges megoldásokat, érdemes felkeresnie egy grafikai tervezéssel foglalkozó, profi céget. 

grafikai tervezés adja meg a reklám látványvilágát, ezért fontos, hogy igazán mutatós legyen a végeredmény. A jó grafika szinte vonzza a tekinteteket, kíváncsivá teszi a szemlélőt, mégis informatív. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és megfizethető áron vállalja egyedi grafikai tervek készítését. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a grafikai tervezéssel kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

grafikai tervezés

Nem mindegy, hogy milyen a grafika!

A különféle reklámfelületek rengeteg lehetőséget adnak arra, hogy több típusú grafikát is felhasználjunk a hirdetés során. Fontos figyelembe venni, hogy bár az lenne a legegyszerűbb, hogy mindenhová ugyanazt a grafikát használjuk, azonban a reklámfelületek méretének az eltérései miatt ez kivitelezhetetlen.

Éppen ezért fontos, hogy ne csak a grafika elsődleges megtervezését, hanem a későbbi méret szerinti korrigálásokat és az áttervezéseket is profikra bízza!

Mivel a reklámfelületeken megjelenő képek célja az, hogy népszerűsítsenek valamit, így nem engedhető meg, hogy összecsapott, igénytelen munkát használjon. Cégünk olyan szakemberekkel dolgozik, akik teljes körűen alkalmazkodnak az Ön elvárásaihoz, de mégis olyan grafikai terveket hoznak létre, amelyek igazodnak a reklámfelületek által támasztott speciális igényekhez.

Szeretné, ha a reklámfelületről olyan látvány köszönne vissza, amely nem csak érdeklődésre ösztönzi az embereket, de még megjelenésében is tökéletes? Akkor bízza ránk a munkát!

reklámfelületeken

További szolgáltatásaink: Fotózás, Tanácsadás

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 32., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél