www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

Kültéri megoldások/Állványok/Kiállítási rendszerek

 

 

Beach Flag

Beach Flag

Horizon

Horizon

 

 

Monsoon Doublesided

Monsoon_Doublesided

U-1

U-1

U-2

U-2Egyedi kültéri állványok kitelepülésekre, rendezvényekre

egyedi Kültéri Állványok

Egyedi kültéri állványokkal könnyedén az eseményhez igazíthatja a környezetet. Cégünk mindenre tudja a megoldást, keressen bennünket bizalommal!

A kültéri események igen népszerűek, azonban velük kapcsolatban is lehetnek nehézségeik a szervezőknek vagy a rendezvényen megjelenő vállalkozásoknak. Jól jönnének olyan berendezések, amelyekkel például fel lehet hívni a figyelmet a kitelepülőkre, vagy magát az eseményt lehetne hirdetni.

Vállalkozásunk mindig tudja, hogy adott esetben milyen megoldásokra van szükség, így a kültéri rendezvényekkel kapcsolatban is állunk rendelkezésre. Az egyedi kültéri állványokkal könnyedén meg lehet oldani a hiányosságokat, így mindenki elégedett lehet a környezettel.

Az egyedi kültéri állványok jól tűrik a szélsőséges körülményeket, nem jelenthet problémát az erős napsugárzás sem, gondoskodnak az igényes megoldásokról, így a terület megfelel ahhoz, hogy fogadja a vendégeket. 

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen bennünket az elérhetőségeinken, és kérjen ajánlatot az elképzeléseinek megfelelő kültéri állványra!

Ha itt a nyár, itt a beach flag –strand zászlók ideje!

Beach Flag

A kánikula idején sokkal jobbak a szabadtéri rendezvények. A kiállítási standok sokkal hangulatosabbak beach flag –strand zászlókkal övezve.A strandzászlók akár vízparton, akár a városban, szélfúvás közben is felhívja a figyelmet a termékére.Beach flagjét kiegészítheti akár prospektustartóval vagy textil sajtófallal is. Esti órákhoz a rollup-ot LED lámpákkal is elláthatja.Termékeink segítségével egy komplex reklám standot építhet a szabadban is!

Kültéren is jelen lehet!

Molinó

A meleg, napos idő kifejezetten kedvez a szabadtéri események megszervezésének. Ilyenkor számos alkalom nyílik arra, hogy kihasználjuk a szabadtér adta lehetőségeket. Készülhet látványos installáció, választhatunk különleges helyszínt vagy szervezhetünk rendhagyó programokat, amelyekhez a hely mérete nem akadály, így az átlagosnál több vendéget is meghívhatunk.

A kültéren megrendezett eseményeken is alkalom nyílik a mobil kiállítási rendszerekben rejlő lehetőségeket kiaknázni. Az összeszerelhető kiállítási stand vagy pop up pult helyet kaphat egy emelvényen, ami mellet nagyszerűen megfér egy látványos molinó vagy figyelemfelkeltő roll up. Ha nem tervezünk extrém körülmények közé installálni, a sajtófalat semmiképpen se felejtsük ki a repertoárból, ennek mindig nagy sikere van, na és persze az elkészült fotókon is jól mutat. A kültéri megoldások között olyan speciális állványrendszereket kínálunk megrendelőinknek, amelyek kreatívan párosíthatóak a beltéri mobil displayekkel, ugyanakkor a kültéri viszonyokhoz is alkalmazkodnak: állványok, beach flag-ek, roll up-ok.
Bővebb információkért keressen minket bizalommal és számoljon a jó idővel is!Fesztiválokra fel! - Hirdessen kültéren is sajtófallal!

A nyár a fesztiválok ideje, melyeken rengeteg ember fordul meg, és egy igazán kreatív marketinges csapat nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget cégük termékeinek, szolgáltatásainak reklámozásra.

Kültéri textil sajtófalainkkal és az Ön elképzelésével garantált lesz a siker! A sajtófalak kiváló alapanyagokból készülnek, így az időjárás viszontagságait is remekül bírják. Kifejezetten kültéri használatra kialakított eszközeink strapabíró és stabil szerkezetek, melyeknek használata is rendkívül egyszerű. Csupán néhány percet vesz igénybe a sajtófal felállítása.

A kültéri textil sajtófalak, amellett, hogy nagyon praktikusak, rendkívül kedvező áron vehetők igénybe. Így nem csupán egyszerűen, hanem olcsón tudja hirdetni termékeit, szolgáltatásait a fesztivál szezonban is. A látványos, színes grafikákkal felkelti a rendezvények résztvevőinek figyelmét, így a siker garantált!

Ha Ön is szeretné, hogy terméke vagy szolgáltatása több száz emberhez eljusson, keressen fel minket, és bízza ránk a kültéri sajtófalat!Sajtótájékoztató a szabadban

A sajtótájékoztatókban az az izgalmas, hogy sosem lehet tudni, éppen hol, mikor és milyen körülmények között rendezik meg őket.

Mindig, szinte végtelen lehetőségek sora áll a szervezők rendelkezésére ahhoz, hogy egy ilyen eseményt emlékezetessé tegyenek. Hagyományos, büféasztalos fogadással egybekötött rendezvény éppúgy lehet, mint egy vidámparkba helyezett, extrém kirándulás.

Mindenre érdemes felkészülni tehát. A kültéren megrendezett sajtótájékoztatók esetében is szükség van olyan kihelyezésekre, sajtófalakra, amelyek feltűnőek, de ellenállnak az olyan akadályoknak, mint a szél, egyenetlen talaj vagy esetleg az eső.

Az általunk forgalmazott kültéri textil sajtófalakkal nem kell lemondani a látványos jelenlétről akkor sem, ha a sajtótájékoztató szabadban kerül megrendezésre. Ezekkel az elemekkel nem fog elveszni a térben, az érdeklődők figyelmének központjába kerül.

Keressen minket bátran, és használja minden alkalommal kültéri textil sajtófalainkat, illetve egyéb kültéri rendszereinket!Használja ki a jó időt, és hirdessen kültéren!

kültéri textil sajtófalak

Beköszöntött az ősz, ezzel véget vetve a klasszikus értelmében vett fesztivál szezonnak. Ennek ellenére persze még mindig több száz rendezvény van országszerte, melyek képesek akár több száz vagy több ezer embert megmozgatni. De a különböző borfesztiválok, kulturális rendezvények és falunapok még így is számos lehetőséget tartogatnak.

A kültéri textil sajtófalak például kettős funkciót töltenek be. Egész napos reklámot biztosítanak a résztvevőknek, akik így értesülhetnek a rendezvény szponzorairól és a résztvevő cégekről. Ha jól érezték magukat, akkor azokról a vállalkozásokról is sokkalta jobb véleménnyel lesznek, melyek logói vagy reklámjai a sajtófalon kaptak helyet. A másik lehetőség maga a sajtó, ami segít eljuttatni az itt készült felvételeket az ország legtöbb pontjára. Ezeken a képeken, interjúkon, videókon mind szerepelni fognak azok a reklámok, melyek a sajtófalon kaptak helyet.

Válassza Ön is a kültéri textil sajtófalakat, ha az igényes megjelenés mellett a hatékony reklámozást is fontosnak tartja!Legyen feltűnő hidegben, kültéren is!

Legyen feltűnő hidegben, kültéren is!

A nagy fesztiválszezon végével, ahogy a nyár és vele együtt a jó idő is búcsút int nekünk, a rendezvények jellemzően fedett helységekben kerülnek megrendezésre, ám ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kültéri események. Nagyon is vannak, sőt, a tél zsúfolt csak igazán a karácsonyi vásárokkal! A kirakodóvásárok megkívánják a nyílt tereket, egy ilyen eseményre pedig valami igazán nagyszabású ötlettel kell előrukkolni.

Ilyenkor szükség van olyan - már jól ismert - eszközökre, mint amilyen a sajtófal, az információs pult, a molinótartó, a roll up, vagy éppen a kiállítási stand. Látványos megoldás lehet például egy kültéri textil sajtófal, ami mellet biztosan nem lehet elmenni szó nélkül. A dekoráció készülhet igazi, karácsonyi témában, hófödte tájakkal a háttérben, világító füzérekkel díszítve.

Nálunk minden prezentációs eszközt megtalálhat, ami egy kültéri rendezvényre szükséges lehet! Forduljon hozzánk bizalommal, ha téli, kültéri termékekre van szüksége, és béreljen minőségi prezentációs eszközöket!

A posztertartó állványok előnyeiről röviden

A posztertartó állványok előnyeiről röviden

Legyen szó egy szakmai kiállításról, vagy a vállalkozás általános népszerűsítéséről, a tulajdonosok a pozitív benyomás elérésének érdekében minőségi nyomtatott szóróanyagokat és posztereket készíttetnek. Mivel ezen marketingeszközök legyárttatása is kiadásnak számít, a vállalkozások tulajdonosai szeretnék megőrizni a nyomtatott anyagok hibátlan állapotát, legfőképp, ami a posztereket illeti, hiszen ezekért igencsak magas árat kell fizetni. Szerencsére számos megoldás létezik a poszterek védelmére, de mind közül a posztertartó állványok bizonyulnak a legideálisabb megoldásnak.

A posztertartó állványok gondoskodnak arról, hogy a nagyobb, nyomtatott anyagok megőrizzék hibátlan állapotukat, így a nyomdai költségek nem mennek veszendőbe rövid időn belül. A posztertartó állványokhoz nincs szükség speciális felszerelésre, egyszerűen összeállíthatóak, így még olyan helyeken is lehet népszerűsíteni a vállalkozást, ahol nem áll rendelkezésre fal a poszterek felhelyezéséhez.

Óvja Ön is a kész nyomdai anyagokat, döntsön a posztertartó állványok mellett! Az eszközök megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot!

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek  
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 32., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2011 – Hírlevél