www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SwingUp logoMultimaster molinótartó

 

Sokoldalú reklámhordozó ideális prezentációkra, kiállításokra, rendezvényekre

molinó készítés

A Multimaster molinótartó jellemzői:

Variálható magasság 100-300 cm között a teleszkópos rúdnak köszönhetően

Választható reklámhordozó (sín, képkeret, tábla)

Kétoldalas reklámfelületi lehetőség

Molinó maximális szélessége:
1 db Multimaster állványhoz 120 cm,
2 db MultiMaster plakáttartó állvánnyal 310 cm

Aluminiumból, fekete és ezüstszürke színben

Hordtáska a grafika és a szerkezet tárolására

Kedvező ár

10 év garancia

MultiMaster állványhoz rendelhető kiegészítők:

műanyag posztertartó sín

aluminium pattintós molinótartó sínnel - cserélhető - grafika ragasztás nélkül

Flexiframe képkeret

 

Képkeretes bemutató videó

Sínes bemutató videó

Letölthető kézikönyv (angol nyelvű)

molinó készítés


A MultiMaster plakáttartó állvány összeállítása
A Multimaster állvány összeállítása A Multimaster állvány összeállítása A Multimaster állvány összeállítása A Multimaster állvány összeállítása

Miért a legjobb választás egy molinótartó állvány?

Gyorsan és egyszerűen összerakható állványra van szüksége a hatásos reklám eléréséért? Mi tudjuk erre a jó megoldást, hiszen a molinótartók az egyik legkorszerűbb és legpraktikusabb megoldásnak bizonyulnak!

A molinótartó állvány gyorsan összerakható felületet biztosít külső és belső helyszínre egyaránt. Azért is ez a legjobb megoldás, hiszen kétoldalú felületet biztosít a hirdetéseknek, ezáltal figyelemfelkeltőbb, mint egy hagyományos prospektustartó.

Cégünk háromféle reklámhordozót kínál Önnek, választhat a sín, a képkeret és a tábla közül, hogy ennek köszönhetően is még jobban az Ön ízlését sugározza hirdetése. A molinóállványhoz különböző kiegészítők is rendelhetők, többek között műanyag posztertartó sín és Flexiframe képkeret is. Azért is jó választás a molinótartó állvány, hiszen ez a megoldás könnyen szétszedhető, emellett egyszerűen lehet szállítani. Ezen kívül igen költséghatékony módszer, hiszen a molinótartó állványon kedvünk szerint cserélgethetjük a grafikákat, így az állvány számos különféle eseményen megállja a helyét.

Lépjen velünk kapcsolatba! Mi megadjuk az Ön számára a legjobb reklámfelületet! Keresse fel kollégáinkat, akik készségesen válaszolnak kérdéseire!


A MultiMaster plakáttartó állvány használata bannerrel/plakáttal

A multimaster palkáttartó bemutató videó letöltése

 

A MultiMaster plakáttartó állvány használata FlexiFrame kerettel/táblával

A multimaster palkáttartó bemutató videó letöltése

 

További képek a Multimaster molinótartó szerkezetről

 

Kérjen a Multimaster plakáttartóról ajánlatot!MultiMaster molinó tartó állvány nagy ötletekhez

molinó tartó állvány

A molinó tartó állvány a nagy ötleteknek sem szab határt. A MultiMaster plakáttartó a reklámhordozók innovatív modellje.

A molinók tulajdonképpen a hordozható reklámplakátnak felelnek meg. Mivel állványból és magából a reklámfelületből állnak, bárhol ki lehet őket állítani. Megszabadulhat a helyhez kötöttség korlátaitól és bármilyen helyszínen ugyanolyan sikeresen megjelenhet a cégével.

A MultiMaster nemcsak könnyen összeszerelhető és felállítható reklámeszköz, de még a méreteire sem lehet panasz. Teleszkópos rúd tartozik az állványhoz, amit akár három méter magasra is fel lehet tornászni. Egy kétoldalas molinóval, ami több méter magas, már nem kell azon aggódnia, hogy elég feltűnő lesz e a standja a rendezvényen.

Lépjen szintet és ismerje meg a molinók állványos változatainak legújabb generációját! Az impozáns reklámhordozóval végre tud nagyban gondolkodni és a méret nem akadály többé. Amennyiben szeretne ilyen eszközzel dolgozni, keressen minket bizalommal és érdeklődjön a termékeinkről!

Változatos lehetőségek a sokoldalú teleszkópos molinótartóval

teleszkópos molinótartó

A teleszkópos molinótartó egy igen sokoldalú eszköz, ami bármilyen kiállításon, termékbemutatón megállja a helyét. Használja ki az előnyeit Ön is! 

Napjainkban már rengeteg eszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy egy termékbemutatón vagy kiállításon látványosan jelenhessen meg egy cég, felhívva magára a látogatók figyelmét. Az egyik legsokoldalúbb eszköz ezek között a teleszkópos molinótartó. 

A teleszkópos kivitelnek köszönhetően ez a molinótartó változtatható magasságú, 100 és 300 cm között bármilyen értéken beállíthatja a magasságát. Könnyen és gyorsan kinyitható, a hozzá járó hordtáskának köszönhetően pedig a szállítása is egyszerű. Az eszközre helyezett molinó mindkét oldala látható, így kétoldalnyi reklámfelület áll rendelkezésére. Használatát ajánljuk kiállításokon, termékbemutatókon, prezentációkon. 

A teleszkópos molinótartóval kapcsolatos bővebb információért keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és minden kérdésére válaszolnak. 

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 29., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél