www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SnapUp logoPultok, bőröndök, recepciós asztalok

 

A Mark Bric a SnapUp-Popup sajtófalak mellé kínálja az alábbi információs, recepciós pultokat, bőröndöket és recepciós asztalokat.

A bőröndök nagyon praktikusan használhatóak, elsősorban a szállítás és tárolás a funkciójuk, de könnyen recepciós pulttá alakíthatóak.

A kináló pultok - SnapUp Mini Counter, SnapUp Reception Desk- nagyon elegáns megjelenést bíztosítanak különböző rendezvényeken, kiállításokon.

Kisebb polcos és brossúra tartó pultoktól a teljes értékű recepciós asztalokig tart a kínálat.Recepciós pultok: látványos, igényes megoldások profiktól


recepciós pult rendelés

Recepciós pultra lenne szüksége? Ne bízza a véletlenre a rendelést, legyen az ügyfelünk, és tegyen szert igényes, színvonalas megoldásra!

Egyesek nem is gondolnák, hogy mennyire kulcsfontosságú tényező a recepció kinézete is a pozitív benyomás szempontjából. Rendkívül sokat számít az igényes, barátságos környezet, hiszen ez már sokakat meggyőzhet arról, hogy a legjobb helyen járnak. Ennek alapján érdemes foglalkozni a terület szépítésével, korszerűsítésével, aminek része lehet az új recepciós pult beszerzése is.

Megéri bennünket keresni a recepciós pult rendeléshez, ugyanis ügyfeleink számára valóban minőségi, az elvárásoknak megfelelő megoldásokat kínálunk. A berendezéseink látványosak, igényesek, amelyekkel nagyon könnyű rendezett kinézetet biztosítani.

Az elkészült recepciós pultok szerkezetileg és esztétikailag egyaránt kifogástalanok, hosszú éveken át kiszolgálják a vállalkozásokat. Hozza ki Ön is a maximumot a térből annak érdekében, hogy pozitív benyomást tegyen az ügyfelekre, keressen bennünket bizalommal, és adja le rendelését!Információs pultok és recepciós pultok készítése


információs pultok készítése

Információs pultok készítését vállaljuk a közelgő kiállítási szezonra is! Forduljon hozzánk bizalommal mielőbb Ön is, mi megvalósítjuk az elképzeléseit! 


Nyakunkon az őszi kiállítási szezon, ezért érdemes mielőbb elkezdeni a felkészülést. Ennek az egyik legfontosabb része az információs pult készítés. A pult nem csak a tájékoztatásban fog fontos szerepet kapni, hanem a figyelemfelkeltésben is, ezért a tervezését és kivitelezését érdemes hozzáértő cégre bízni. 


Az információs vagy recepciós pultok készítése során törekedni kell a látványos megoldásokra, hogy a stand kitűnhessen a többi közül. Cégünk pontosan ebben segít ügyfeleinek! Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren és egyedi ötletekkel, különleges megoldásokkal igyekszünk megvalósítani minden elképzelést. Megfizethető áron dolgozunk, rövid határidő alatt, így várjuk a közelgő szezonra készülő érdeklődők megkeresését is. 


Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük az információs pult készítés iránt, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje munkatársaink részletes tájékoztatását! 
Információs pultok és recepciós pultok

recepciós pult


Az információ birtoklása és továbbadása a mai világunkban az egyik legértékesebb dologgá nőtte ki magát. Információt közölni lehet verbálisan, non verbálisan, vagy akár vizuálisan is.

Cégünk a vizuális információközlésben nyújt segítséget és professzionális kivitelezést minden kedves partnere és megrendelője számára. Támogassa promócióit, termékbemutatóit és kampányait minőségi recepciós pultok és információs pultok bevonásával is!

Mobil pultjaink egyszerre praktikusak és esztétikusak, melyek maradéktalanul képesek felhívni a figyelmet és oda vonzani az érdeklődőket. Gyorsan és könnyen összeszerelhetőek és szétszedhetőek, köszönhetően a korszerű kivitelezésnek csak néhány mozdulat és már kész is. Bárki könnyedén képes felállítani, nem kell bajlódni az időigényes összeszereléssel. Szállítása is egyszerű és mobil a gurítható bőröndnek köszönhetően.

Rendeljen tőlünk személyre szabott mobil pultokat és vigye sikerre a segítségükkel promócióját! Képzett grafikusaink és kivitelezőink az Ön elképzeléseinek megfelelően tervezik meg és gyártják le az információs vagy recepciós pultokat, ezután már csak annyi a dolga, hogy alkalmazza Őket. Rendeljen most!

A tökéletes ügyfélfogadás alapja, a recepciós pult

Mikor egy üzlethelyiségbe, irodába vagy egy rendezvény standjára lép a potenciális ügyfél, az első, amivel szemben találja magát, a recepciós pult és a mögötte mosolygó recepciós. Ez az első benyomás bizony meghatározó lehet a későbbi vásárlások/szerződéskötések szempontjából.

De miként hathat egy recepciós pult az ügyfél tudatára? Nos, íme, a tökéletes recepciós pult ismérvei, melyek biztosan meghozzák a várt sikereket:

  • Nem túl magas, terebélyes – Senki sem szereti, ha a recepcióra érve egy hatalmas pult teríti be a teret, és a mögötte álló személyzet szinte elveszik a grandiózus méretek miatt.
  • Visszafogott, ugyanakkor figyelemfelkeltő – A túl harsány színekben pompázó recepciós pult gyakran inkább elriasztja az embereket, mint sem becsalogatja. Az élénk, nyugtató színek és a különös minták alkalmazása azonban biztos sikerhez vezet.
  • Rendelkezik megfelelő tároló rekeszekkel – Ezek az ügyfél szakszerű kiszolgálásában és tájékoztatásában vállalnak szerepet.
  • Csalogató üzenetekkel vannak ellátva – Figyelemfelkeltő és attraktív feliratok, melyek kíváncsiságot keltenek az emberekben.

Természetesen a recepciós pultok mögött álló személyen is sok múlhat, hiszen egy kedves mosoly mindig csalogatóbbá teszi a koncepciót. Ha a lelkes munkaerő már megvan, csak egy professzionális recepciós pult hiányzik, melyért keressen minket bátran!Miért használjon Ön is egyedi információs pultot?

Azok, akik gyakran járnak olyan rendezvényekre, ahol több cég is megjelenik, tudják, hogy mennyire könnyen el tudja rabolni egy-egy stand a közönséget. Legyen az Öné az!

Információs pultjaink az Ön ízlésére, igényeire szabva kerülnek megalkotásra, de mindeközben figyelembe vesszük azt is, hogy a lényeget, a figyelemfelkeltést is bőven kielégítse. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az információs pult, hogyha szeretne érdeklődőket látni körülötte!

Az elegancia is fontos? Az információs pult akkor is remek megoldás! Áramvonalas megjelenéssel, modern vonalakkal olyan forma hozható létre, amely már önmagában is minőséget sugall. A rákerülő grafika ezt már csak fokozza – bízza ránk, és nem fog csalódni!Az információs pult grafikája

Az információs pult grafikája

Aki információs pultot választ a promócióhoz, szeretné a lehető legprofibb minőségben kivitelezni, illetve grafikával bemutatni a cég arculatát, hiszen ez is kiváló eszköze a reklámnak.

Az információs pult tervezésének első lépése a használni kívánt képek minőségének ellenőrzése. Értelemszerűen, azok a képek, amelyek alacsony felbontásúak, a nyomaton is homályosak lesznek. Tehát a kép minősége kulcsfontosságú a minőség szempontjából! A segédleteknél a takarásba kerülő felületekre nem javallott szöveget vagy logót helyezni, ezeket csupán háttérgrafikával érdemes kitölteni.

A lágy színátmeneteknél esetleg fellépő lépcsőzetességet úgy tudjuk elkerülni, hogy a színátmenet rétegére 2-3 százalékos zajt alkalmazunk. Az adott termék pontos méreteit szükséges ellenőriznünk, és a kívánt grafikát 1:1 méretarányban érdemes előkészítenünk, figyelembe véve a kifutókat és a takarásba eső felületeket. Az a legjobb, ha a grafika befoglaló mérete megegyezik a kiadványszerkesztő programban beállított oldalmérettel, és nem egy tetszőleges méretű lapra kerül.

Ha szeretné profikra bízni az információs pult tervezését és kivitelezését, vegye igénybe szolgáltatásainkat!információs pult

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor vegye számításba azt is, hogy egy-egy információs pult élettartama meglehetősen hosszú. Nem kell havonta beruházni rá, sokáig jelenhet meg vele különféle rendezvényeken. Hogy mennyire? Akár több, mint tíz évig, hiszen garanciánk bizonyos termékekre ennyi időre szól!

Amennyiben Ön is szeretne információs pultot rendelni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk hívását!Szakmai események alkalmával ne feledkezzen meg a recepciós pult használatáról!

A vállalkozások vezetőinek a szakmai kiállítások alkalmával nem csak a figyelemfelkeltésre kell koncentrálniuk, hanem az információközlésre is, hiszen ez alapján tudják megítélni a látogatók, hogy az adott termék, vagy szolgáltatás valóban érdekli-e őket, ezért a látványos molinók és sajtófalak mellett ne feledkezzen meg a recepciós pult használatáról sem!


A recepciós pultokkal könnyebben válhatnak a látogatók ügyféllé, hiszen nemcsak hasznos információkkal láthatja el őket, hanem az első benyomást is pozitív irányba befolyásolhatja! Melyik ügyfélnek ne lenne imponáló, hogy bármilyen felmerülő kérdés esetén felkeresheti a recepciós pultot, és ott azonnal választ is kaphat?


A recepciós pultokb különböző méretben és kivitelezésben rendelhetőek! A legegyszerűbb dizájntól kezdve egészen a díszes, látványos pultokig bármilyen termék a rendelkezésére áll, ezt csakis az Ön ízlése és igényei határozzák meg!


Alapozza meg vállalkozása hírnevét, rendeljen recepciós pultot! A minőséget garantáljuk!

információs pult

 

SnapUp logoMini Counter pult

 

Mini Counter pult

A SnapUp Mini Counter pult jellemzői:

a Mark Bric legkisebb pultja

elegáns design

könnyű, strapabíró szerkezet

összecsukható váz

hátoldalon 3 db fa polc

mágneses grafikai panel

grafika mérete:
1248 mm x 1050 mm

fa tetőlap

hordtáska

10 év garancia

Mini Counter pult

A SnapUp Mini Counter információs pult használata videón:

SnapUp Mini Counter információs pult bemutató videó letöltése

Kérjen a SnapUp Mini Counter pultról ajánlatot!

 

SnapUp logoReception Desk - recepciós asztal

 

Reception Desk pult

Reception Desk pult

A Reception Desk pult jellemzői:

elegáns design

strapabíró szerkezet

összecsukható váz

hátoldalon 2x2 db fa polc

A grafikus panel mérete:
MP2 Midi: 1980x880 mm
MP2 Maxi: 2480x870 mm

mágneses grafikai panel

grafika mérete:
1248 mm x 1050 mm

fa tetőlap

gurulós hordtáska

gurulós hordtáska

A SnapUp Reception Desk információs pult használata videón:

SnapUp Reception Desk információs pult bemutató videó letöltése

Kérjen a SnapUp Reception Desk pultról ajánlatot!

 

SnapUp logoAll-in-one case bőrönd

 

All-in-one case bőrönd

Az All-in-One Case bőrönd jellemzői:

elegáns design

könnyű szállíthatóság

praktikus kialakítás a grafikus paneleknek, 2 db spotlámpának és a SnapUp popup szerkezet részére

dekorálható

rendelhető fa tetőlap

mérete: 720x450x990 mm

All-in-one case bőrönd

Kérjen az All-in-One Case bőröndről ajánlatot!

 

 

SnapUp logoBudget case bőrönd

 

Budget case bőrönd

A Budget Case bőrönd jellemzői:

elegáns design

könnyű szerkezet

könnyű szállíthatóság

praktikus kialakítás

dekorálható bőrönd

rendelhető fa tetőlap

Budget case bőrönd

Kérjen a Budget Case bőröndről ajánlatot!

 

 

SnapUp logoDemo counter

FlexiFrame Demo pult

A Demo Counter kínálópult jellemzői:

gazdaságos kínálópult

3 alumínium polc

fa illetve szürke vagy fekete dedőlappal

rendelhető hordtáska

FlexiFrame Demo pult

SnapUp logoISOFrame Counter

IsoFrame Counter pult

Az ISOFrame Counter kínálópult jellemzői:

az elegáns IsoFrame counter pult nagyon merev.

a pult teljesen zárt

1 rejtett polccal rendelkezik

IsoFrame Counter pult

 

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 29., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél