www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SwingUp logoSnapUp - PopUp sajtófal


AKCIÓS LIGHTBOX!


A járvány dacára egyre népszerűbb a Lightbox!


A Mobildisplay Kft. megfizethető és gyönyörű Lightbox - LEDbox kínálatával új és innovatív lehetőséget biztosít a prezentációkra, bemutatókra, és a mobil standokra.


Új szolgáltatásunk keretében próbálja ki a Lightbox - LEDbox termékünket bérléssel! Amennyiben megtetszik, utólagosan is megveheti a bérleti díj levonásával.


A 100 x 200 cm méretű Lightbox - LEDbox világító fal most kedvezményes áron!


lightboxSzabadtérre Textil Sajtófal!


Textil sajtófalaink különleges megjelenésük mellett még gazdaságosabbak is a mágneses sajtófalakhoz képest.


Kültéri kiállításhoz is használható a textil sajtófal, amennyiben plusz súlyokkal egészíti ki. Ezeket a sajtófal aljára elhelyezve az enyhébb szelektől is védi.


Továbbá a textil sajtófalat körbe is lehet dekorálni, így minden oldalról a kívánt látványt nyújtja egy kiállításon. Akár térelválasztónak is használható a textil sajtófal egy kiállításon. A textil sajtófal súlya csekély, könnyen összeállítható és szétszerelhető. A mágneses sajtófalhoz hasonlóan harmonikaszerűen működik az alumíniumból készült szerkezete. Sűrűszövésű textil anyagának köszönhetően a megfelelő grafikával a fényáteresztése is csekély.


A textil sajtófal kiegészíthető textil stretch pulttal is, prospektustartóval is. Ezáltal egy komplexebb kiállítási standot kapunk.


Szabadtérre Textil Sajtófal


A SnapUp-PopUp sajtófal kompakt szerkezetű, hordozható és kimagaslóan felhasználóbarát. Alkalmazható háttér falként, és sajtófalként is. Készül íves, egyenes vagy hengeres változat, így a különböző formátumok teljesítik a pop-up display-ek iránti összes elvárásunkat. A rendszer mindegyike különleges „Magnet Pro” elemekkel lett tervezve.

A SnapUp-Popup sajtófal termékek lehetővé teszik osztatlan nagyméretű képek gyors kihelyezését. A szöveg és a grafika folyamatos, tökéletesen illesztett a teljes felületen és kifejezetten magára vonja a figyelmet.
Alapvető jellemzőjük a könnyű felállítás és bontás.

A SnapUp-Popup sajtófal kiváló lehetőség a nagyobb hatás eléréséhez, a figyelemfelkeltésre, a közel 10 m2 grafikai felületnek köszönhetően.

kiállítási stand

PopUp Sajtófalainkra már monitort / TV-t is felhelyezhet!

Kiváló minőségű PopUp sajtófalainknak nagyméretű reklámfelületét kiegészítheti TV-vel / monitorral is! Ezáltal videókkal, aktuális információkkal is bővítheti a hirdetését. Mindezt egy a PopUp sajtófalra felhelyezhető tartó segítségével gyorsan és könnyedén megteheti. Emellett a sajtófal tárolóját lehet recepciós pultként is használni. Továbbá prospektustartóval vagy RollUppal még tovább bővítheti a PopUp sajtófal által nyújtott reklámfelületeket.

kiállítási stand

SnapUp Classic

A Mark Bric fejlesztésű három professzionális sajtófal modell páratlan tartóssággal és kivitelezési minőséggel rendelkezik: Elegance, Classic, Stretch.

A SnapUp-Popup háttérfalat azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a gyorsan kihelyezhető, páratlan nagy grafikai formátumot. Használható: kiállításokon, konferenciákon, rendezvényeken, sajtótájékoztatókon, prezentációkon.

recepciós pult

A SnapUp Popup háttérfal jellemzői:

Elegance, Classic, Stretch típusok

Egyenes, íves vagy torony alakú

Egyszerű összeállítás a MagnetPro rendszerrel

Szerszám nélkül összeállítható

Egy vagy kétoldalas dekoráció

Tower 300 cm magaságig

Cserélhető dekoráció

Szpotlámpa rögzíthető a tetejére

10 év garancia

A Snapup-Popup display szerkezet biztonságosan szállítható gépkocsival, repülővel, illetve tárolható kis helyigénnyel a SnapUp bőröndjeiben.Legyen az Öné a leglátogatottabb stand a következő kiállításon!

A vásárok, expók és kiállítások közös jellemzője a verseny. Mindenki a vendégek kegyeit szeretné megnyerni, és ezért természetesen mindent el is követ. A hatalmas kínálat kikényszeríti a hirdetőkből, hogy egyre figyelemfelkeltőbb megoldásokkal álljanak elő, melyek esztétikailag kifogástalanok. Ilyen felület a sajtófal is.

Miért állítsunk sajtófalat?

A sajtófal alapjában véve a kívánatos vizuális dokumentációt segíti elő. Gyakran látni sajtótájékoztatókon, különleges rendezvényeken, hogy a fényképek és felvételek a sajtófal előtt készülnek. Nem csoda ez, hiszen így biztosan elkerülhető, hogy valaki átsétáljon a háttéren, nem beszélve arról, hogy kiváló reklámozási felületet biztosít. A kiállítások tekintetében a sajtófal az egységes és profi megjelenést sugallja, és a fent említett okok miatt szinte vonzza a sajtó képviselőit. A mai modern technikával készült sajtófalak felállítása szerencsére már nem lehet akadály, hiszen roppant egyszerűen és gyorsan készenlétbe állíthatók.

Válassza Ön is a sajtófalat és a Mobildisplay Kft.-t! Keresse fel munkatársainkat, készséggel állunk rendelkezésére!Sajtófal előnyei

A sajtófal a legkedvezményesebb reklámozási lehetőség rendezvényén, amelyet szívesen látnak vendégei is. A sajtófal igényes, figyelemfelkeltő stand, amely előtt a látogatók előszeretettel fotózkodnak, emellett remek lehetőséget biztosít a szponzorok, támogatók feltüntetésére is.

sajtófal


Egy nagyobb rendezvényen általában megtalálhatóak a különböző méretű, színű és stílusú sajtófalak. A sajtófal biztosítja a rendezvény fényét, hiszen a hollywoodi vörös szőnyeges eseményekre emlékezteti a program látogatóit. A sajtófalat általában a bejárat közelében, a terem kiemelt részén érdemes felállítani, ahol az újonnan érkezők azonnal észrevehetik és egy helyen láthatják az esemény támogatóinak logóit.

Ez a fajta reklámozási lehetőség csábító lehet az esetleges szponzoroknak, hiszen ha a vendégekről ez előtt állva készítik a portrékat, akkor a reklámozókkal teli felületre irányítják a figyelmet. Később, amikor a fotók felkerülnek az internetre, akkor is mindenki megtekinti majd a támogatók logóit, így jóval több emberhez juthat el a reklámfelület, mint amennyien részt vettek a rendezvényen.

Ha Ön is szeretne szponzorokat szerezni programjához, rendeljen sajtófalat a támogatók logóival!A Pop up technológiás falak előnyei a többi sajtófallal szemben

Azok, akik sokat járnak szakmai kiállításokra, promóciós eseményekre, bizonyosan szembesültek már a hordozható reklámfelületek összeállításának problémájával. Nem kell többé egyszer használatos reklámhordozókra költenie a pénzét, és nem kell többet bajlódnia a bonyolult szerkezetek megfejtésével.

A Pop up technológiás sajtófal, amellett, hogy megoldást nyújt ezekre a problémákra, még számos más előnnyel is rendelkezik.

Pop up sajtófal

  • Amint neve is ígéri, a Pop up sajtófal jóformán előbukkan majd a semmiből, gyorsan összeállítható szerkezete jóvoltából.

  • Nincs szükség speciális eszközökre az összeállításához, csupán két fő rövid munkájára.

  • Látványosan kiterjedt összefüggő reklámfelületet biztosít.

  • Kis helyen is könnyedén tárolható, egy gurulós bőröndben elfér a pókhálószerű szerkezet, az összehajtott reklámnyomat, és egyéb kiegészítők.

  • Rendelhető kiegészítőként Pop up pult is, melynek szerkezete teljesen megegyezik a sajtófaléval.

  • A szerkezetet többször is felhasználhatja, így pénzt spórolhat vele.

  • Akár többféle reklámnyomatot is rendelhet a Pop up szerkezethez.

  • A reklámnyomat anyagának köszönhetően nehezen sérül, könnyen kezelhető, és tisztántartható.

A Pop up sajtófal eredményei magáért beszélnek. Váltson Ön is a legkorszerűbb technológiára!

Ahonnan nem hiányozhat a sajtófal!

Szeretné, hogy rendezvénye maradéktalanul sikeres legyen, mind a vendégek, mind pedig a sajtó szemszögéből? Ennek érdekében ügyeljen a részletekre, és gondoskodjon igazán figyelemfelkeltő sajtófalról is!

ajtófallal

A sajtófal nem hiányozhat az olyan jellegű eseményekről, melyekről sajtómegjelenés készül, hiszen nem mindegy, hogyan fog mutatni a képeken a brandingelt háttér. Mivel a sajtófal általában az adott eseményhez köthető márkát, szponzort reklámozza, így kiemelten fontos, hogy az figyelemfelkeltő, jól látható és kiváló grafikus minőséggel bíró darab legyen. Továbbá az sem árt, ha hordozható, könnyen kezelhető, könnyű, mégis stabil ajtófallal dolgozhatnak a szervezők, illetve a berendezés kezelésével megbízott alkalmazottak.

Sajtófalaink pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon olyan sajtófalakat, melyek mellett senki nem megy el szó nélkül, és amelyek előtt senki nem marad észrevétlen! Bátran keressen fel minket!


 

A SnapUp Classic PopUp háttérfal típusok:

Classic íves 4x3
snapup MP2 curves popup
3150x2225x960 mm
Classic íves 3x3
snapup MP2 curves popup
2550x2225x720 mm
Classic íves 2x3
snapup MP2 curves popup
1980x2225x530 mm
Classic íves 1x3
snapup MP2 curves popup
1290x2225x400 mm
Classic egyenes 4x3
snapup MP2 egyenes popup
3452x2225x320 mm
Classic egyenes 3x3
snapup MP2 3x3 egyenes popup
2724x2225x320 mm
Classic egyenes 2x3
snapup MP2 2x3 egyenes popup
1996x2225x320 mm
Classic egyenes 1x3
snapup MP2 egyenes popup
1268x2225x320 mm
Classic Tower 3x3
Snapup MP2 tower 3x3 popup
650x2955 mm
 
Kapcsolt rendszerek
SnapUp kapcsolt popup háttérfal rendszer
Az egyenes és íves falak összeköthetőek

 

kiállítási stand

SnapUp Elegance

Kiegészítők széles  választékából rendelhet. (szpotlámpák, bőröndök, pultok).

A SnapUp-Popup Sajtófal dekorációs paneljei digitális direkt nyomtatással készülnek, fotóminőségű nyomtatókon. A nyomtatás után védőfólia kerül a grafikára, mely tartósabbá és ellenállóbbá teszi a grafikai panelt. A dekorációs panelek  mágnes csíkkal és akasztóval kerülnek a Snapup-Popup szerkezetre, amely így egyszerű összeállítást és bontást eredményez, szerszám használata nélkül.

A SnapUp PopUp használata videón:

SnapUp popup bemutató videó letöltése

 

A SnapUp PopUp háttérfal összeállítása:

SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása
SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása

Rendelhető kiegészítők:

– dekorálható pult, amely egyben bőröndként szolgál

– szerelvény csomag a hátoldalon lévő grafikához

– spot lámpa

recepciós pultok

 

További képek a SnapUp popup sajtófal szerkezetről

 

Bemutató videó, Letölthető kézikönyv (angol nyelvű)

Kérjen a SnaUp háttérfalról ajánlatot!

 

 

 

SwingUp logo   Strech popup

molinó készítés

BigFabric összeállítása

BigFabric összeállítása

A SnapUp Stretch háttérfal jellemzői:

Gyorsan kihelyezhető, könnyen kezelhető

textil alapú, 1 darabból álló grafika

tépőzáras grafika rögzítés

grafikával együtt összecsukható

3x3 (2225x2225 mm) és 4x3 (2950x2225) méretben

rendelhető budget case bőrönd

hordtáska

 

Kérjen a SnapUp Stretch háttérfalról ajánlatot!

Extra méretű sajtó falak egyedi igény szerintPopUp sajtófallal bármilyen helyszín alkalmas sajtótájékoztatóra

PopUp sajtófalak

Szereti a rugalmas megoldásokat, könnyebbé tenné a sajtótájékoztató helyszín megtalálását? Válassza a PopUp sajtófalat, amellyel nincs lehetetlen!

Sajtótájékoztatókkal kapcsolatban néha nehéz lehet megtalálni a tökéletes helyszínt. Nem ritka, hogy a szervezőknek rövid idő áll rendelkezésükre ahhoz, hogy a nyilvánosság számára alkalmas körülményeket teremtsenek.

A PopUp sajtófallal könnyedén lehet alkalmazkodni a körülményekhez

A PopUP sajtófalak nagyon kedvező alternatívát kínálnak az ideális helyszín kialakításához. Egyáltalán nem igényelnek bonyolult és hosszadalmas kivitelezést, nagy előnyük, hogy roppant gyorsan összeállíthatók, amihez elegendő két fő is.

Percek alatt alkalmas helyszínt lehet kialakítani a nyilatkozatokhoz. A sajtófalakkal el lehet fedni a kényesebb részeket, így a hallgatóság figyelmét nem terelhetik el az eseményhez nem illő elemek.

Ügyfeleink számára kedvező ajánlatokat kínálunk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

PopUp sajtófallal az Ön vállalkozása kapja a főszerepet!

PopUp sajtófalak

PopUp sajtófalon az Ön megjelenése kapja a főszerepet! Használjon egy sokoldalú és egyedi kiállítási elemet minden helyszínen!

PopUp sajtófalak többféle verzióban készülnek, a megrendelő dönti el, hogy milyen méretben és formában készüljön el a kiállítási elem. A nagy méretnek köszönhetően az Ön vállalkozásának grafikája nem vész el a térben, hiszen megközelítőleg 10 négyzetméternyi felületet kap a fotó, grafika vagy felirat. A grafika lehet egy vagy két oldalas is, a PopUp sajtófalat pedig számos kiegészítővel lehet informatívabbá, interaktívvá tenni. 

Mivel a PopUp sajtófalat úgy terveztük, hogy kedvező tulajdonságokkal rendelkezzen, felhasználóbarát szállítást, összeszerelést és használatot tesz lehetővé. Adja meg a vállalkozásának a legtöbb esélyt arra, hogy minden, potenciális ügyfél rátaláljon egy megjelenésen!

PopUp sajtófal olyan eszköz, aminek a használatával kültéren és beltéren, minden szakmai eseményen a legtöbbet tudja kihozni a saját standjából, mert senki nem megy el mellette!

SnapUp - PopUp sajtófal, az igazán látványos megjelenés!

SnapUp - PopUp sajtófal

SnapUp - PopUp sajtófal, az igazán látványos, ízléses megoldás a nyilvános megjelenésekhez. Válasszon modern alternatívát, és nyűgözze le a közönséget!

Legyen szó megnyitókról, sajtótájékoztatókról, esetükben szükség lehet sajtófalra, ugyanis így igényes, egységes képet lehet teremteni a helyszínen, és még az arculat erősítésében is segítséget nyújthat. A szervezők közül egyeseknek fontos, hogy a sajtófal látványos és figyelemfelkeltő legyen, ezáltal a meghívottak sokkal jobban tudnak összpontosítani az eseményre, nyilatkozó személyre. Amennyiben Ön is ízléses opciót keres eseményéhez, ajánljuk figyelmébe a SnapUp - PopUp sajtófalat!

SnapUp - PopUp sajtófallal jóval nagyobb hatást lehet elérni, mint az egyszerűbb marketingeszközökkel. A terméken sokkal jobban érvényesülnek a feliratok, grafikai elemek. Az, hogy ad a megjelenésre, mindenképp pozitív színben tünteti fel az adott eseményt.

Válassza Ön is a legkiválóbb sajtófal termékeket, nyűgözze le a meghívottakat, és nyújtson százszázalékot a szervezés során! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

PopUp sajtófal: egyedi reklám minden eseményre!

PopUp sajtófal

PopUp sajtófal minden szakmai rendezvényre úgy alakítható, ahogy Ön szeretné – ismerje meg ezt a sokoldalú lehetőséget!

Természetes, hogy a kiállítások, prezentációk és bemutatók alkalmával a legjobbat szeretnék kihozni magukból a résztvevők. Fontos, hogy ki és hogyan képviseli a céget, de annak is nagy jelentősége van, hogy milyen reklámeszközök állnak rendelkezésre ehhez. Szakmai rendezvényekre az egyik legjobb választást jelenti a PopUp sajtófal, ami professzionális megoldást kínál a cégek népszerűsítésére.

PopUp sajtófal egyszerűen összeállítható, praktikus reklámeszköz, ami látványos és figyelemfelkeltő hátteret biztosít bármilyen eseményen. Legnagyobb előnye talán mégis az, hogy minden alkalommal úgy alakítható, ahogy azt a helyzet és a környezet megkívánja. Nem csak a dekoráció cserélhető benne, hanem technikailag is az aktuális igényekre szabható, használható szpotlámpával, de akár monitorral, TV-vel is kiegészíthető.

Ha szeretné személyesen is megtapasztalni a PopUp sajtófal használatában rejlő előnyöket, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk elképzeléseit!

PopUp sajtófal – nagy felület, nagy siker!

PopUp sajtófal – nagy felület, nagy siker!

Egy kiállításon, rendezvényen nagyon fontos a cégek külső megjelenése, az, hogy valamilyen módon felhívják magukra a figyelmet, illetve, hogyha valaki ránéz a standra, rögtön tudja, hogy melyik céget találja ott. Erre kínál jó megoldást a PopUp sajtófal!


A PopUp sajtófal egy impozáns megjelenésű, óriási reklámfelületet jelent, amit teljes mértékben személyre – azaz cégre – szabhatunk. Színes, nagy felülete magára vonzza a látogatók tekintetét, és így már csak rajtunk múlik a standot látogatók elégedettsége. A sajtófalon elhelyezhetünk bármilyen fontos információt a cégről, illetve a termékekről, vagy szolgáltatásokról. A PopUp sajtófal előnye még más termékekkel szemben, hogy könnyen, szerszám nélkül összeszerelhető, így a stand felállítása előtt nem szükséges több órás előkészület.


Válassza Ön is bátran a PopUp sajtófalat, és használja ki a nagy reklámfelület nyújtotta lehetőségeket! Bővebb tájékoztatásért, árajánlatunkért keressen minket bizalommal!

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 29., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél