www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SwingUp logoSwingUp - Prospektustartó

 

Összecsukható prospektustartó állvány, brosúrák, prospektusok, katalógusok számára.

prospektustartó

A SwingUp prospektustartó jellemzői:

Matt fekete és ezüst szürke színben

5 db A4-es tálca

Összecsukható a prospektusok kiszedése nélkül

24 cm széles, 153 cm magas

Súlya: 7,9 kg

Minden alkatrész fémből készült

Hordtáska

10 év garancia

 

 

prospektustartó

Ideális kiállítási standokhoz, üzleti bemutatóra, kiállító termekbe, üzletekben.
Kiváló kiegészítője a Mark Bric hordozható display rendszerek teljes skálájának. Az 5 polcos állvány pillanatok alatt szétnyitható.

Igényes kivitelezés és időtálló formaterv párosul a kiváló minőséggel, tartóssággal, garantálva a hosszú élettartamot napi használatban is.

 

SwingUp prospektustartó állvány - Ha Önnek nem mindegy, hogy milyen eszközön kínálja prospektusát!

Sokan talán nem is gondolnák, de a prospektus az egyik leghatékonyabb módja az információ átadásnak. Nagyon sok vásárló, beszerző van, aki a prospektusok alapján választ, ezek tartalma és megjelenése befolyásolja leginkább őket a döntéshozatalban. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a prospektusoknak minőségi tároló eszközük is legyen.

A SwingUp prospektustartó állványok elegáns megjelenésükkel és címtartó fejrészükkel, ahova akár figyelemfelkeltőt is tehet, segítik a leendő ügyfelek bevonzását. A prospektus csak akkor képes megtenni hatását és vásárlásra vagy a szolgáltatás igénybe vételére ösztönözni az ügyfelet, ha a brosúra már a kezében van. Ez a cél és ennek eléréséhez a lehető legkiválóbb eszközt biztosítjuk Önnek a SwingUp prospektustartó állvánnyal.

A SwingUp prospektustartó állvány legnagyobb előnye könnyű hordozhatóságában, valamint egyszerű felállításában rejlik. Nem kell bajlódnia a prospektusok elhelyezésével sem, mert már az irodában elrendezheti azokat.

Ha profi prospektustartóra van szüksége, keressen minket!Reklámozzon könnyedén prospektustartóval

A termékek, szolgáltatások eladása, a vásárlók és potenciális ügyfelek bevonzása egy vállalkozás számára elengedhetetlen a fennmaradás és a fejlődés érdekében. A számos reklámozási lehetőség közül a vállalkozó gyakran már nem tudja eldönteni, melyiket válassza, melyik lesz a leghatékonyabb üzlete szempontjából. A reklámozási lehetőségek is különböző szerepeket töltenek be, így mindegyik más szempontból lehet nélkülözhetetlen.

prospektustartó

A prospektusok még mindig a legnépszerűbb megoldások közé tartoznak, hiszen az emberek szeretik az érdekes, ingyenesen elvihető ajándékokat. A prospektus emellett széles körű tájékoztatást tud nyújtani az adott cégről, termékcsoportról az ügyfél számára. A prospektusok kihelyezése is fontos szempont, hiszen a kreatív elrendezés figyelemfelkeltő az ügyfél számára. A prospektustartó állványok könnyen kezelhetőek, hordozhatóak és bárhol felállíthatja őket, legyen szó egy rendezvényről, kiállításról, vagy a recepcióról.

Ha Ön is szeretne egy hatékony reklámozási lehetőséget, válassza a prospektust termékei népszerűsítésére! Kiváló minőségű, dekoratív prospektustartó állvány beszerzéséért forduljon cégünkhöz bizalommal!Rend a lelke mindennek!

Elege van abból, hogy a sok prospektus miatt rendetlennek tűnik az üzlete? Hiába pakolja őket össze, az első érdeklődő után semmi sem látszik az igyekezetből? Nem szereti, hogy amikor bejön a vevő, az az első benyomása, hogy rendetlenség van az üzletben?

Megértjük a problémáit, ezek mind olyan bosszantó dolgok, amik ellen gyakran próbálhat tenni, de az erre a célra szolgáló prospektustartók nélkül nem tart sokáig a rend.

Cégünk minőségi prospektustartókat forgalmaz, melyekben ízlésesen és rendezetten tarthatók a különböző reklámanyagok, nem pedig a pulton szétszóródva foglalják a helyet. Prospektustartóinkban kis helyen tudja úgy elhelyezni a kiadványokat, hogy a lényeg mégis látható maradjon, és ha érdekli a vevőt, könnyen kiszolgálhatja magát belőle, anélkül, hogy az eladónak külön pakolási munkát okozna.

Próbálja ki, rendeljen tőlünk prospektustartót, hogy igazán rendezettnek tüntethesse fel üzletét! Tájékozódjon weboldalunkon, és bővebb információért keressen minket bizalommal!A prospektustartó a reklám fontos eszköze

A prospektustartó a reklám fontos eszköze

A prospektustartó a reklám fontos eszköze, hiszen ha egy terméket szeretnénk eladni, akkor fontos, hogy megfelelő körülményeket teremtsünk az eladás számára. A prospektustartó tökéletesen alkalmazható különböző kiállításokon, bemutatókon, kiállítási standokon, vagy üzleti bemutatókon.

Az emberek szeretik a prospektustartókon található és elvihető, bemutató jellegű füzeteket, örömmel forgatják, olvasgatják őket. A SwingUp nagy előnye, hogy összecsukható, ezért bármikor, bárhol, egyetlen mozdulattal telepíthetjük. Rengeteg helyet biztosít a reklámanyagok elhelyezésére, és a SwingUp dizájnja is tökéletesen megfelelő a mai kor marketing fogásainak.

Cégünk színvonalas prospektustartókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy ne egy asztalra kelljen kitennie a reklámanyagokat, ahol könnyedén szétszóródhat, hanem rendezetten helyezhesse el őket. Ezeket a termékeket nem csak a praktikusság és a hatékonyság jellemzi, hanem a megfelelő árfekvés is.

Vásároljon Ön is prospektustartót, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!A SwingUp prospektustartó használata:

A SwingUp prospektustartó szétnyitása
SwingUp prospektustartó nyitása SwingUp prospektustartó nyitása SwingUp prospektustartó nyitása SwingUp prospektustartó nyitása
A SwingUp prospektustartó összecsukása
SwingUp prospektustartó zárása
SwingUp prospektustartó zárása
SwingUp prospektustartó zárása SwingUp prospektustartó zárása

A SwingUp prospektustartó állvány szétnyitása/összecsukása

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A swingup prospektustartó bemutató videó letöltése


A SwingUp prospektustartóhoz rendelhető kiegészítők:

gurulós táska brosúra rendező címtábla
SwingUp prospektustartó bőrönddel SwingUp prospektustartó elvállasztó SwingUp prospektustartó fejtábla

További képek a SwingUp prospektustartó szerkezetről

 

Összecsukható prospektustartó, a praktikusság jegyében

Összecsukható prospektustartó

Gyakori résztvevője a különböző szakmai kiállításoknak? Praktikus eszközként ajánljuk figyelmébe az összecsukható prospektustartót, ismerkedjen meg vele!

Nagyon sok vállalkozó számára fontos, hogy a lehető legtöbb szakmai kiállításon részt vegyenek. Úgy gondolják, hogy így könnyebb elérniük a célközönségüket, és a kapcsolattartás is jóval színvonalasabbá válhat az érdeklődőkkel, meglévő ügyfelekkel.

A kitelepülések esetében elengedhetetlenek a különböző prospektusok, amik a még részletesebb tájékoztatásról, újdonságok bemutatásáról gondoskodnak.

Az összecsukható prospektustartó nem hiányozhat az eseményről

Ahhoz, hogy a prospektusokat észrevegyék a látogatók, és kedvük is legyen beleolvasni az anyagokba, mindenképp ízléses formában kell kihelyezni azokat. Többek között ebben is segít az összecsukható prospektustartó, amely rendkívül praktikus darabja a szakmai kiállításoknak is.

Az eszköz egyszerűen szállítható, nem foglal nagy helyet, akár még személyautóba is könnyen be lehet rakni.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen bennünket a prospektustartóért a megadott elérhetőségeinken!Modern prospektustartó hagyományos reklámhoz

Modern prospektustartó

Modern prospektustartóval az offline anyagokat ízlésesen és figyelemfelkeltően tudja kihelyezni. A SwingUp prospektustartó a hagyományos reklámeszközökhöz készült modern változatban!

A nyomtatott reklámnak még nem áldozott le az ideje. A színes, frissen nyomdából érkezett illattal, tapintható oldalakkal készült képes, szöveges kiadványokat öröm kézbe venni és ugyanolyan hasznos elolvasni is. Ha Ön is egyetért ezzel, még mindig használ offline anyagokat, akkor egy modern prospektustartóval is tudja, hogy mit kezdjen. A modern prospektustartó elegáns, minőségi megjelenése jól passzol egy igényes irodabelsőhöz, recepción, bemutatóteremben szintén megállja a helyét. Felállítani és szállítani is éppen olyan egyszerű, mint leemelni róla egy nyomtatott kiadványt. Úgy tervezték meg, hogy mindenben megfeleljen a mai igényeknek.

A SwingUp prospektustartóval az Ön vállalkozása is több lesz, az üzletében teljesebb a berendezés. Rendelje meg, használja és látni fogja, hogy mennyire nélkülözhetetlen kiegészítőről van szó!Összecsukható prospektustartó állvánnyal a rendezett üzletért

Összecsukható prospektustartó állvány

Összecsukható prospektustartó állvány használatával nem lesz nehéz rendet tartani a boltban. Vessen véget a szanaszét kallódó prospektusoknak egyszerűen! 

Sok üzlettulajdonos küzd a rengeteg prospektus, katalógus problémájával: hasznos lenne őket kitenni, de hamar összekeverednek, elkallódnak és óriási káoszt okoznak a pulton, ezzel rendetlenség érzetét keltve. Sajnos hiába rakják őket helyükre a dolgozók, elég egy-két nézelődő és újra teljes a káosz. A legjobb megoldás az összecsukható prospektustartó állvány használata. 

Az összecsukható prospektustartó állványon kényelmesen, rendezetten elfér minden katalógus, szórólap. Ha nem csak egyszerűen a pultra vannak helyezve, akkor kevésbé kallódnak el, így sokkal könnyebb a rend megtartása. Az összecsukható prospektustartó állvány ráadásul el is tehető, ha épp nincs rá szükség, nem foglalja a helyet feleslegesen. Cégünknél kedvező áron kapható, így anyagilag sem jelent nagy terhet.

Amennyiben úgy döntött, hogy vásárol egy összecsukható prospektustartó állványt a szóróanyagok tárolásához, forduljon hozzánk bizalommal! A tökéletes prospektustartót kereste?

A tökéletes prospektustartót kereste?

Prospektustartóból ma már többféle létezik, ennek köszönhetően nem kell egyfélét használni. Minden célra megvannak a megfelelő eszközök, nincs szükség arra, hogy nehéz, nehezen szállítható, boltokban használható prospektustartókat válasszuk, amikor itt van a Swing up is!

A Swing up prospektustartó kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy kielégítse azoknak a megrendelőknek és felhasználóknak az igényeit, akik változatos helyszíneken, mindig máshol járnak! Ez a prospektustartó egyszerűen összecsukható, masszív fémből készült, így egyszerre mobil és strapabíró is! Ha egy kihelyezett promóció helyszínén van szükség rá, ha egy kiállításon szeretnénk hasznosítani, ha ideiglenesen alkalmaznánk az üzletben, könnyedén megtehetjük, mert kis helyen is elfér, táskában is szállítható! Prospektustartónkat bárhol felállíthatjuk és megtölthetjük szórólapokkal, reklámújságokkal!

Keressen minket bizalommal, és vásárolja meg a Swing up-ot! Használjon olyan prospektustartót, amilyen mindig is hiányzott a reklámeszközei közül!Fontos a népszerűsítés? Vásároljon prospektustartót!

Fontos a népszerűsítés? Vásároljon prospektustartót!

Egyre több vállalkozás engedheti meg magának, hogy a telephelyre beérkező ügyfelek számára fenntartsanak egy váróhelyiséget, ahol a betérők kivárhatják a sorukat. Érdemes itt olyan prospektusokat kitenni, amelyeket a várakozás alatt az ügyfelek olvashatnak, és közben tájékozódhatnak a vállalkozás tevékenységéről. Ezek a prospektusok az adott vállalkozás életét, termékeit, vagy szolgáltatásait mutatják be, így a betérő ügyfelek akár más üggyel kapcsolatban is igénybe vehetik a céget. Ha Ön is szeretné a vállalkozása telephelyére betérő vendégeit a várakozási idő alatt a cég prospektusaival lefoglalni, ne feledkezzen meg a prospektustartókról sem!

A prospektustartóknak köszönhetően ízlésesen és igényesen helyezheti ki a céget ismertető füzeteket, így sok mindent elárulhat vállalkozásáról, ami pedig értelemszerűen pozitív benyomást fog kelteni az ügyfelek korében. A prospektustartók masszív darabok, amelyek csak hozzáadnak a váróhelyiség látványához.

Természetesen a prospektustartókkal nemcsak telephelyén várhatja ügyfeleit, hanem szakmai kiállításokra is magával viheti őket. Megrendelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Kérjen a SwingUp prositartóról ajánlatot!ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SnapUp - PopUp fal
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. ., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél