Menü Bezárás

Itt a nyár, jöhetnek a strandzászlók!

Nyáron rengeteg szabadtéri rendezvény van, amikhez az egyik legideálisabb reklámeszköz a strandzászló, más néven beach flag.

Nem csak vízparton, hanem városban, parkban, vagy bármilyen kültéren tökéletes reklámfelület lehet. Az érdeklődők figyelmét már messziről felkelti, így a lehető leggyorsabban tudomást szerezhetnek a kiállítási standjukról, termékükről. A kültéri viszontagságok nem jelentenek a strandzászlóknak problémát. Sőt, egy kis szélfúvás még segítheti is a strandzászlók felé terelni a figyelmet.

Strandzászlóink esetében nem csak a zászló formáját, hanem a lábazatot is külön kiválaszthatja. Különböző terepviszonyokhoz különböző lábazatokkal rendelkezünk. Nálunk rendelheti strandzászlóját leszúrható talppal, összecsukható „X- talppal” -amit elláthat további nehezékkel-, illetve különböző súlyú acéltalpakkal is. Minél nagyobb felületű strandzászlót választ, javasoljuk, hogy annál nehezebb súlyú lábazatot válasszon zászlójához!

Minél komplexebb egy kiállítási stand, annál feltűnőbb. Egészítse ki a strandzászlóját (beach flag-jét) textil sajtófallal, amit akár fotófalként is használhat a vendégek szórakoztatására. Tehet mellé Popup pultot is, ahol a személyes kapcsolatot erősítheti a látogatóival.  Amennyiben nagy méretű a helyszín, irányítsa már távolról önök felé a közönséget megállító táblák segítségével. Katalógusait rendezze átláthatóvá a prospektustartó segítségével. Ha esetleg segítségre van szüksége  abban, hogy milyen elemekből állítsa össze kiállítási standját, akkor bátran kérje kollégánk segítségét, hiszen cégünk már több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kiállítási- és reklámeszközök terén.